2777
2789
درکت میکنممنم تاحالا شمال نرفتم .خواهرم با دوستاش میخواد بره بهش گفتم منو ببر گفت نمیشهتو بهش بگو ش ...

ولی تو خیلی مظلومی 

بیا خودم ببرمت اصلا😄

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چی میگی ابجی ازدواج نکردید ک مگه اسیره خب 😅🙌

البته بد برداشت نشه منظورم این بود ک اگه ازدواج میکردید حق داشتی ناراحت بشی چون الویت اول تویی بعد ازدواج ولی خب نکردید دیگه

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶دهانم‌دوختی 

گفتم حالا چی شد 

انرژیت واسه چیزی بذار که ارزش داره اگه موفقیتی بدست می‌آورد که اون ازت دور میکرد و میگفتم دلش میسوزه نمیتونه بهش برسه ولی اخه یه شمال میخواد بره خوبه بنده خدا مهاجرت‌ نکرده بسوزی 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

شمال الان گرما و شرجیش نمیذاره بهشون خوش بگذره‌ بعدم حسادت چرا. اگه واقعا عسقته باید خوشحال باشی دار ...

عزیزم شما شمالی هستی؟واقعا گرمه؟شوهرم میگه شهریور بریم ولی من حس میکنم گرمه

نه من مسافرت شمال خیلی زیاد میرم. 

الان خیلی گرم و شرجیه. شهریور بهترین هوا رو داره شمال.

اگه الان میرید برین جواهر ده. اونجا اصلا از شرجی و گرما خبری نیست و هوای عالی و بارونی و خنکی دارخ. ولی بقیه قسمتها واقعا گرمه الان. من عاشق شمالم زیادم میرم اما تابستون اصلا نمیرم مگه بخوام همون جواهرداه رو برم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
نه من مسافرت شمال خیلی زیاد میرم. الان خیلی گرم و شرجیه. شهریور بهترین هوا رو داره شمال.اگه الان میر ...

البته منظورم از شهریور فردا اول شهریور نبودا. از ۱۵ شهریور به بعد خنک میشه کم کم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

هوا خیلی خوبه مخصوصا سمت گیلان 

تو گوگل بزن یک هفته قبل رفتن آب و هوا رو نشون میده

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.