2777
2789
عنوان

بیایید رازهای زیبایی رو بگم

457 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من یه سری چیزا رو امتحان کردم که ازشون نتیجه گرفتم گفتم به شماهم بگم شاید کسی به کارش اومد...سوالیم داشتید در خدمتم.

ماسک خیار یخ زده:یه دونه خیار رو بشورید بزارید فریزر وقتی کامل یخ زد هر بار یه تیکه اش رو با چاقو جدا کنید و صورتتون رو باهاش ماساژ بدید..یه دونه خیار برای یه هفته کافیه...صورتتون پر میشه وشفاف..هر روز بزنید..اگرم خواستید شبا بزنید دوس داشتید بعدش صورتتون رو بشورید اگرم نشورین مشکلی پیش نمیاد.

ماسک سفیده تخم مرغ:سفیده یه تخم مرغ رو از زرده اش جدا کنید قشنگ هم بزنید و بزنید صورتتون خشک که شد بشورین باعث شفافیت پوست میشه.

از پماد زینک بجای ضد آفتابای گرون استفاده کنید...حتی شبا میتونید بزنید صورتتون بجای مرطوب کننده..

ویتامین دی بخورید اگه کمبود کلسیم دارید هفته ایی یه دونه واگه ندارید ماهی یه دونه..

ورزش صورت انجام بدید که صورتتون پر بشه..لبتون رو غنچه کنید پنج ثانیه وبعد حالت لبخند بزنید اما دهنتون باز نشه..۱۵بار تکرار کنید..

شبا حتما آرایش صورتتون رو بشورید..

اگرم سوالی دارید بپرسید چون من از همه نوع ماسک و وسایل استفاده کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پر شدن صورت هم ژله درست کنید هر صبح ناشتا ازش دو سه قاشق بخورید...ژله آلوعه ورا باشه که بهتره

دوست عزیز مایل هستی در شرکت لیاتیم به عنوان نماینده و مشاوره فروش فعالیت داشته باشی؟؟؟

برای پر شدن صورت هم ژله درست کنید هر صبح ناشتا ازش دو سه قاشق بخورید...ژله آلوعه ورا باشه که بهتره

مرسی عزیزم

بدن رو چاق نمیکنه؟من رژیمم میخوام صورتم لاغر نشه فقط

برای تیرگی کشاله و زیر بغل تجربه دارین؟

می آید هر آنچه باید 🌱
من وقتی میرم اصلاح صورت بعدش صورتم پرازجوش میشه انگار زنبور بهم حمله کرده😭بخاطراین موضوع خیلی دیر ب ...

منم به بند حساسم..از ژیلت استفاده میکنم اصلا هم جوش نمیزنم...موهامم زیاد نمیشه...بعد اصلاح اصلا آب به صورتت نزن..اگه برگ آلوعه ورا داری بزن یا خیار یخ زده

دوست عزیز مایل هستی در شرکت لیاتیم به عنوان نماینده و مشاوره فروش فعالیت داشته باشی؟؟؟

عزیزم اینایی که میگم تجربه شخصیه ...علم خاصی ندارم ...نمیتونم گزینه مناسبی برای کار باشم

مرسی عزیزمبدن رو چاق نمیکنه؟من رژیمم میخوام صورتم لاغر نشه فقطبرای تیرگی کشاله و زیر بغل تجربه دارین ...

به هر حال یه کم رو بدنم تاثیر میزارع اما زیاد نه...چیزایی که خیلی آب دارن بخور مثل کاهو..کلم...حتما روزی هشت لیوان آب..برای تیرگی کشاله ران وزیر بغل همین زینک رو استفاده کن پماد زینک بعد یه مدت تاثیر میزاره

برا پر شدن ابرو چی؟

برای ابرو اون قسمت مرغ فکر کنم میگن دنبالچه..اون رو تمیز بشور بنداز تو یه کاسه بعد بزارش روی حرارت ..مثل حرارت سماور یعنی مستقیم آتیش نباشه..روغن پس میده اون روغن رو بزن ابروهات

من خوردم هیچ تاثیری نداره...من بشدت لاغر بودم ۴۰ کیلو بودم الان ۶۷کیلوم..من قرص استفاده کردم

سلام ببخشید چه قرصی برا چاقی خوردی من 49کیلو ام باقد169و خیلی لاغرم هر چیزیم امتحان کردم چاق نشدم خسته شدمه

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤