2777
2789

ببینید من چند ماهه عقد کردم ولی عقد رو محضری ثبت نکردیم .. مادر همسرم قبل ازدواج ما فوت کرده و ما دوست بودیم همسرم مجبور بود بیاد خواستگاری چون خونوادم گفتن یا خواستگاری یا کات .. ‌‌‌‌‌‌‌‌الان من چند ماه از مراسم عقد و نامزدیم میگذره اما دیگ نه خونواده شوهرم خونوادم و دعوت کردن نه  جشنی داشتیم نه هیچی ما رسم داریم بعد نامزدی دو تا خونواده هم دیگه رو دعوت کنن با هم آشنا شن اما همسرم همه فک و فامیلش تهرانن دوتا خواهرش تهرانن برادرش تهرانه اونا برای شغل و زندگیشون خیلی بیشتر ارزش قائل بودن تا مراسم ما .. خواهر بزرگش خواستگاری و نامزدی هیچی نبود کلا 

الان هنوز سالگرد مادرشوهرم نیومده .. ما قصد داریم عقد رو محضری کنیم ؛ و بعد از صفر من می‌خوام حتما برام جشن عقد بگیرن! حداقل خاله و دایی و عمو و عمه رو‌ دعوت کنم چون واقعا من خالهام هنوز شوهرمو ندیدن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگ یه مراسم داشته باشیم اونم عروسی بعد سال مادرم عید باشه بعد میگم عقد بگیریم میگ باید خونوادم راضی باشن! 

خونوادش منظورش خواهر موذی و بدجنس و بد ذاتشه! که بمن می‌گفت هیچ جوره راضی نبودم بیام خواستگاری برای تو ! 

بهم می‌گفت عقد میخواید چیکار همون عروسی عقد و عروسی رو یکی میکنم براتون!!!! اون شده همه کاره ولی کور خونده منه خر اول گولش رو خوردم اما الان عقد می‌خوام 

چجوری عقد کردین ثبت نکردین. مگه تو محضر عقد نکردین؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

حالا بنظرتون ما بریم عقد رو محضری کنیم این هفته و بعد صفر عقد بگیریم؟ و اینکه سوالم اینه دقیقا ❗❗❗❗ 

چجوری با سیاست مطرح کنم که شوهرم نگه خونوادم راضی باشن نگه مادرم و ....؟؟؟؟؟؟ 

چون من خیلییییییییییی حرمت نگه داشتم ولی خیلی بد جوابم رو دادن !!!!!! 

این باعث شده هیچ ارزشی برام قائل نباشن !!!! 

باعث شده هر تصمیمی دلشون بخواد برام بگیرن !!! 

فکر کردن احترام من از روی اجبار بوده یا ازشون ترسیدم؟؟؟؟ 

چجوری با سیاست به شوهرم بگم که نه نشنوم؟؟؟؟؟

یعنی از فوت مادرش یک سالم نگذشته و شما میخواین جشن بگیرین؟درست متوجه شدم؟

نه جشن با سرو صدا نه!!!! 

به مناسبت ثبت عقدمون یه شام بدیم فامیلا درواقع یه مهمونی !!!!

حالا بنظرتون ما بریم عقد رو محضری کنیم این هفته و بعد صفر عقد بگیریم؟ و اینکه سوالم اینه دقیقا ❗❗❗❗ ...

خیلی طبیعیه قبل سال مادرش نخواد مراسم بگیره... یکم درکش کن بگو اگه مساله سال مادرته بعد سال جشن بگیریم ولی مراسم عقد میخام