2821
2789

آره پزشکا پول پاره می کنن

دانشجوی پزشکی هستین

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر دانشجوی پزشکی باشین.

باید بهتر از همه اینا رو بدونین

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
منظورت نفهمیدم

هیج می گم

پزشکا پول پارو می کنن

یعنی درآمد خیلی خوبی دارن

واقعا پزشکی درآمدش فوق العاده هست مخصوصاً جراح های مغز و اعصاب

درسته من سه بار کنکور دادم

از ۲۰هزار منطقه ۲ کمتر نشدم

کلا کادر درمان نرفتم

تابستان پدرم کشاورزه براش کار می کنم بعدش پاییز و زمستات کارگری میرم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز