2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید بهشتی

3524 بازدید | 26 پست

کسی هست که شهید بهشتی درس خونده باشه ( هر رشته ای ) جو دانشگاه چطور هست؟ درسته که میگن رفتار اساتید با دانشجو ها بده؟ اگه کسی رو میشناسید که بهشتی درس خونده باشه یا داره میخونه ممنون میشم تگش کنید 

کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 

دوستم پزشکی می خونه اونجا خیلی هم راضیه😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم پزشکی می خونه اونجا خیلی هم راضیه😂

چه خوب 😍. چطوره از جو دانشگاه راضیه ؟ صمیمیت هست ؟ یا همه فقط سرشون تو درس؟ 

کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 
وای چطور خوند که اورد؟🥺

فقط هم سال دوازدهم خوند چون دهم و یازدهم می خواست المپیاد شیمی شرکت کنه وقتی قبول نشد اومد برای کنکور خوند

به خاطر همون المپیاد، شیمیش خیلی قوی بود تو کنکور هم ۹۰ درصد زد

خانوادش هم خیلیییی پولدار بودن پیش بهترین معلما میفرستادنش ولی خب تلاش خودشم خیلی بود دیگه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

علیرضا دبیر اونجا هیات علمی است تو مدیریتمریم روحانی دختر روحانی هم هیات علمی زیست استنود درصد با را ...

ای علیرضا دبیر ژذاب 

بهشتی قبله ارزو هام‌بود که با خاک یکیش کردی که 

چه خوب 😍. چطوره از جو دانشگاه راضیه ؟ صمیمیت هست ؟ یا همه فقط سرشون تو درس؟

اره بابا چرا راضی نباشه

علیرضا دبیر اونجا هیات علمی است تو مدیریتمریم روحانی دختر روحانی هم هیات علمی زیست استنود درصد با را ...

اتفاقا همکلاسی دوست منم یکی از اقوام روحانی بود فکر کنم برادرزاده یا خواهرزاده روحانی

من خیلی خوبی ازش شنیدم من خیلی خوشم می اومد دندون و پزشکی توش بخونم اما نشد فعلا...

ایشالله بشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
من خیلی خوبی ازش شنیدم من خیلی خوشم می اومد دندون و پزشکی توش بخونم اما نشد فعلا...ایشالله بشه

ببخشید میشه بپرسم شما کدوم شهرید ؟ آخه شما هم منطقه ۱ هستی هم مثل من میانگین کل ترازت ۸۰۰۰ شده برام جالب بود 😂😂

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

من خودم ارشدم دانشگاه تهرانه

ولی پروژه تحقیقاتی تو دانشگاه شهید بهشتی دارم زیاد رفت و امد دارم تو دانشکده مدیریتش

من دانشگاه تهران خودمو ترجیح میدم خیلی صمیمی هستیم

اونجا انگار همه رغیب همن ، کلمات قلمبه سلمبه ، چخبرتونه بابا جقله ها🤨

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)