2821
2789
عنوان

بچها خیلی ناراحتم دلم عجیب گرفته

132 بازدید | 8 پست

بچها اینقدر دلم از ناعدالتی های دنیا گرفته که حد نداره دارم دیوونه میشم.اطرافیانم میبینم روز به روز با پول باباشون دارن به بهترین چیزا میرسن دلم عجیب میگیره.بعد خانوادشون میان برام کلاسشون میزارن که دختر من فلان جاست فلان رشته میخونه حالا کاشکی باتلاش اگه با تلاش خودشون بود ناراحت نمیشدم هیچ خوشحالم میشدم.میان برام کلاس میزارن تخریبم۷ میکنن حس بی ارزشی دارم جدیدا میخواستم هدف واسه خودم مشخص کتم برم آرایشگری چیزی یاد بگیرم اما همش میگم نه هیچوقت به پای اونا نمیرسم اونا با پول باباشون رفتن خارج بهترین رشته اونوقت من هنوز باید پدر ومادر پیرم حتی خرج بدم.هعیییییی.حس بی ارزشی بدی دارم

حال منم الان بد گرفته است

خدایا آرامشی بهمون بده.اینقدر امروز دیگه حالم گرفته است که حد نداره بعضی وقتا میگم تو چقد ذاتت داره حسود و کثیف میشه اما بازم دلم میگه اونا چرا با پول بابا بدون هیییییچ تلاشی بخدا درس من نسبت به اونا عالی عالی بود ولی خب متاسفانه دست تقدیر اینکارو کرده.اخ نمیدونم چجوری آروم شم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من از ۱۷ سالگی رفتم سرکار خودم دو تا خونه خریذم ماشین خریدم طلا خریدم و یکی از افتخارات زندگیم اینه از خودم دارم هر چی که دارم منت هزار تومن پدر مادرم روم نیست حتی خرج مادرمو تمام و کمال میدادم خواستن توانستن است حیف وقت نییت بهت بگم من چجوری ذره ذره پول جمع کردم تاکسی سوار نمیشدم تا پول بیشتری جمع کنم مسیر خونه و سرکار پیاده میرفتم از خیلی خرجها زدم روزایی که یه پفک دلم خواست نخریدم بخورم تو میتونی فقط مقایسه نکن چند سال سختی اساسی بکش

ببین من از ۱۷ سالگی رفتم سرکار خودم دو تا خونه خریذم ماشین خریدم طلا خریدم و یکی از افتخارات زندگیم ...

واااای چقدر الان به این پیام به این دلگرمی نیاز داشتم ابجی انرژی دوباره ازت گرفتم کاش منم برسم به اینجایی شما رسیدی ای خدا کمکم کن بتونم افتخار خانوادم بشم

ببین من از ۱۷ سالگی رفتم سرکار خودم دو تا خونه خریذم ماشین خریدم طلا خریدم و یکی از افتخارات زندگیم ...

واااای چقدر الان به این پیام به این دلگرمی نیاز داشتم ابجی انرژی دوباره ازت گرفتم کاش منم برسم به اینجایی شما رسیدی ای خدا کمکم کن بتونم افتخار خانوادم بشم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792