2777
2789

کسی تجربه داره لطفاً بگه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

مطمئنی موقع ازدواجت هست و به راحتی از رفتار ادما میتونی اونا رو بشناسی؟

مطمئنی این پسره مناسب ترین فرد برات هست؟

رفتار که هرکسی هرچیزی گفت اصلا محل ندی کلا واکنش نشون بدی، حتی یبار، حتی عصبانیت یا استرس توی چهره ت بیاد، مطمئن میشن که این روش روت تاثیر داره و بازم از اینکارا میکنن و بیشتر میرن روی اعصابت

ببین ادما با این حرفا فقط برای خودشون سرگرمی ایجاد میکنن و میخوان واکنش بگیرن

ولی وقتی تو کوچکترین واکنشی نشون ندی یعنی رودخونه ای باشی که هرچی سنگ هم پرتاب میکنن هیچ تاثیری روت نداشته باشه دیگه خسته میشن و حوصله شون سر میره و روی یکی دیگه زوم میکنن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چند سالته؟مطمئنی موقع ازدواجت هست و به راحتی از رفتار ادما میتونی اونا رو بشناسی؟مطمئنی این پسره منا ...

همه اوکیه پسره واقعا کیس خوبیه از نظر مالی رفتاری خانوادگی

ولی خوب مشکل اینجاست من یک دختر خونگی بودم اونقدری کخ داخل اجتماع باید میبودم نبودم تهش ی دانشگاه بود سرم مینداختم پایین و میومدم 

واسه همین این‌چیزها برام تازگی داره یک مقدار استرسی میشم چون برخلاف ما که رقت آمد با فامیل محدوده اونا خیلی رقت آمد میکنن 

ترس شناسایی شدن خیلی دارم ببخشید گلم اگر نوشتی نتونستی پست کنی درسته گاهی پرحاشیه میشم ولی بی حاشیه ...

ببین عزیزم تهش این حرفا اصن مهم نیس

اصلش تمرکزتو بزار روی شناخت پسره و اینکه واقعا واقعا ایشون کسیه که دوس داری تمام عمرتو باهاش باشی و دوست و همراهت باشه یا نه فکرمیکنی مناسب تو نیس ، همین

برای فهمیدن این موضوع هم اول باید خودت و روحیات خودتو بشناسی و بدونی از زندگی چی میخوای و از طرف مقابلت چی میخوای

زندگی خوبی برای خودت بسازی❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
همه اوکیه پسره واقعا کیس خوبیه از نظر مالی رفتاری خانوادگیولی خوب مشکل اینجاست من یک دختر خونگی بودم ...

میتونی سمینارهای روانشناسی گوش کنی یا توی یوتیوب سرچ کن تماس های دکترهلاکویی و ببین مشکلات مردم چیه و شبیه خودتو پیدا کن و ببین چی جوابشون میده

اینم لیست سمینارهای دکتره، حتما شروع کن گوش کن تا هم از خودت هم از پسر شناخت پیدا کنی

https://t.me/zehnsefid/2007

بنظرم از تیپ های شخصیتی شروع کنی خوبه، مخصوصا مهرطلب رو هم گوش کن

چرا ازدواج و ۵۰ باید و نباید هم بهت کمک میکنه