من تهرانم و بهخاطر شغل بابام خیلی جاها زندگی کردم. بچگیمو اصفهان بودم و عاشقشم. اگه جایی غیر تهران بخوام زندگی کنم یا میرم شیراز یا اصفهان. اصفهان عالیه امکاناتشم در حد تهرانه، ولی به قول دوستان هوای کرج بهتره. اصفهانم مثل تهران خیلی شلوغ و آلوده شده، ولی من هنوزم دوسش دارم😊😍
حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصفهان یه شهر بزرگ و پر از امکاناته،زیبایی و فرهنگش هم که جای خود داره. آب و هوای چهار فصل هم تو چهار گوشه ش داره. بهترین جا برای زندگیه هیچ کمبودی احساس نمیکنی که نیاز به رفتن به شهری دیگه داشته باشی. هر جا سفر بری ۲روز نگذشته میگی هیج جا اصفهان نمیشه. و البته اینم بگم که شهر فوق العاده تمیزیه.
به نظر من مرج بهتره براي اينكه اصفهان قدرت ابش ضعيفه و بايد پمپ داشته باشي داخل خونه ولي كرج اينجوري نيست مي گن اصفهان اول كثيفي هوا هست در صورتي كه نه كرج هم مثل اصفهانه چون كرج حودش خيلي الودس با تهرانم زياد راهي نداره الودگي هواي اونم مياد برا اين پس هر دو خيلييييييييييي الودگي نوا دارن لعد مرج به تهرانم نزديكه ولي اصفهان نه پس نتيجه مي گيريم براي زندگي كردن كرج بهتره از نظر ديگر هم اينه كه ببخشيد به تصفهاني هاي عزيز بر نخوره ولي اصفهاني ها اكثرا به قريبه ها رابطه ي خوبي ندارن مثلا اگه جنس ١ ميليونه اگه اصفهاني نباشي بت مي گه ٢ ميايون واي كرج اينجوري نيست پس نتيجه مي گيريم كه كرج خيلييييييي بهتر از اصفهانه برا زندگي