2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن خونه ی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6376 بازدید | 141 پست

عزیزم ببین 

شما از قبل دعوت بودی پس میتونستی هدیه را زودتر بخری که موقع رفتن با توجه به مسافت پیش رو کمتر وقت تلف بشه 

یکم باید زودتر راه میافتادین تا حداقل تا 9 شب برسین 

انها باید بهتان زنگ میزدن که اطلاع بدن که میخوان شام بخورن 

ولی برام جالبه 9 شب هنوز کسی نرفته بوده و 10 شما خیلی براشون دیر بوده 

شاید بهتر بود میرفتی داخل ولی نمیتونم بگم شما 100% مقصری 

چون سایر مهمانها هم دیر امدن ولی منتظر نماندن

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
نه لااقل میپرسیدن شتید پشت در بودیم اینم بگم چون بعد چند وقت دعوت شده بودم یه تایمی رو دنبال هدیه بو ...

ببخشید اینم از بی برنامه بودنتونه

اگر زمان داشتید که باید از قبل هدیه تهیه می‌کردید نه که شب مهمونی تازه یاد هدیه باشید اگر هم‌تایم‌نداشتید که یه جعبه شیرینی یا شکلات می‌گرفتید که زمان رو مدیریت کنید 

به میزبان هم‌میگفتید که وقت خرید هدیه نبوده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بسم الله 😳عزیزم شما وقتی راه دوری باید برنامه ریزی کنی حداقل حداقل ساعت ۸ برسی یکم با ملت بشینی ...

بعدم مهمون به صاحب خونه گفته سفره بنداز خدايي ادم روش نميشه بگه نه صبر كن هنوز 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ما هم یه خانواده رو داریم ناهار دعوتشون کنیم ساعت 2 میان . بقیه گرسنه باید بمونن تا اونا بیان . الان شما هم ساعت 10 رفتید حتما بقیه گرسنه بودند میزبان ترجیح داده شام رو بده . ممکنه بچه کوچیک تو جمع بوده یا مریضی که باید وقت غذاش و داروش رو تایم باشه . البته منم شاید ناراحت میشدم میدیدم منتظر نموندن . بنظرم اینجور مواقع که میدونید دیر میرسید یا بگید بعد شام میایم یا بگید ما دیر میرسیم شما شام بخورید یا اصلا نرید یا زمان رو تنظیم کنید زودتر برسید

فکر کنم همه فهمیدن چرا جاری های دیگه ازتون خوششون نمیاد ... نگو حسادت دارن 

حالا چطور روت شد برگردی؟؟ 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

برگشتین جدی؟؟ خیلی کارتون زشت بود عین بچه‌ها لج کردین.

خب شاید شما خیلی تو ترافیک میموندین و ساعت ۱۱ شب میرسیدین، اونا باید همچنان منتظر شما میموندن با شکم گرسنه؟؟ بیچاره میزبان هم تقصیری نداره وقتی بقیه‌ی مهمان ها گرسنشونه و میخوان سفره پهن بشه نمیتونه که بگه نه.

به نظرم کار شما زشت بود که مهمونی دعوت شدید و دیر رسیدید، می تونستید زودتر حرکت کنید نه اینکه تازه برگردید و میزبان رو خجالت زده کنید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شوهر من دیر میاد من همیشه میگم غذاتونو بخورید منتظر واینستید

مردم گناه دارند از گشنگی هلاک میشن خب

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
حتی وقتی مهمون راه دور دارید ۱۰ میخوابید؟

منظور من اینه دیر رفتین 

حالا چقدر راه بوده میگید مهمون راه دور؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما که اینقدر براتون مهم بوده چرا بدون شما سفره شام پهن شده نباید بدونید که ساعت 10 شب زمان رسیدن به ...

جاری من کرجه هروقت مهمونی دعوت شه کمتر از ۱۰شب نمیرسه یعنی ۱۰بار باید بهشون زنگ زد بابا ملت گشنشونه چی شدین 

خونش نزدیک متروئه نمیگه حداقل با بچه ها خودش زودتر بیاد لباسای شوهرشم بیاره شوهر بدبختش از تهران نره تا کرج دنبالشون اونارو بیاره .همیشه هم طلبکاره جایی میرین به ما نمیگین

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ولی دلم برای جاریت سوخت

چقدر زحمت کشیده چقدر هزینه کرده

مهمونیش رو خراب کردید و خستگی به تنش موند

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اولا برنامه ریزی میکردین زودتر برسین. دوما هنوز ادب حکم میکرد توراه زنگ میزدین ک اونا شام بخورن چون دیر میاین سوما میزبان بیچاره چیکار کنه ک ی عده مهمون دیگه گرسنه هستن بین شما و اونا مونده. چهارما اینقدر سخت نگیرین و سعی کنین سازگارتر باشین.  

چقدر اداب معاشرت بلد نیستین

هم شما ادا اطواری هستین دیر رفتین 

اورانیوم غنی میکردی خب زودتر میرفتی 

هم اونا کارشون دوراز انتظاره خب زنگتون میزدن که کجایید 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
جاری من کرجه هروقت مهمونی دعوت شه کمتر از ۱۰شب نمیرسه یعنی ۱۰بار باید بهشون زنگ زد بابا ملت گشنشونه ...

این ها کسانی هستند که فکر می کنن همه باید همیشه ملاحظه شون رو کنن ولی خودشون حاضر نیستند سر سوزنی ملاحظه بقیه رو بکنند

نه لااقل میپرسیدن شتید پشت در بودیم اینم بگم چون بعد چند وقت دعوت شده بودم یه تایمی رو دنبال هدیه بو ...

خب دیگه منتظر باش که بازم دور هم جمع بشن ولی دیگه به شما اطلاع ندن . مثل جاری من همیشه از عالم و ادم طلبکاره برای همین خیلی از مهمونیارو دعوتش نمیکنن و کسی هم چیزی بهش نمیگه که ما فلان جا دعوت بودیم چون همه اخلاقشو میشناسن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست