2777
2789

امروز میخاستم برم ازمایش بتا بدم ولی صب خیلی حالم بد بود و نتونستم برم 

همسرمم از صب زود میره سرکار تا ۱۱ شب 

۸ روز از تایم پریودیم میگذره و تمام علائم دارم

ولی باز بیبی چک منفی بود

دارم دیوونع میشم😭

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یک ساله تو اقدامم😅

ببین چشمم ب تاپیکت افتاد یهو انگار ب دلم افتاد ب زودی اشک شوق میریزی با دیدن بیبی چکت ایشالا ب زودی

نا امید نشو :)) و تبریک پیشاپیشش

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
ببین چشمم ب تاپیکت افتاد یهو انگار ب دلم افتاد ب زودی اشک شوق میریزی با دیدن بیبی چکت ایشالا ب زودین ...

😭😭ایشالا ممنونم خیلی حالم گرفتس این چند روز 

انشالا که حامله ای عزیزممنم پریودم 2 روزه عقب افتاده 2 ماهه اقدامم قبلشم 4 سال جلوگیری کردیم .ماه پی ...

ایشالا هرکی چشم انتظاره دامنش سبز بشه😭

علائمی هم داری ؟

تهوع . کمردرد شدید. تکرر ادرار .مدام دلم میخواد بخوابم و بیحالم. زیر شکمم هم درد میکنه 

علائمت ک خیلی مشکوکه به بارداریحتما باید ازمایش بدی

اره همه میگن ولی چون همسرم از صبه زود تا ۱۱ شب سرکاره خودمم خیلی حال درست حسابی ندارم که تنها برم بیبی چک زدم ولی منفی بود 

اره همه میگن ولی چون همسرم از صبه زود تا ۱۱ شب سرکاره خودمم خیلی حال درست حسابی ندارم که تنها برم بی ...

منم بی بی چک زدم ی هاله بیرنگه فردا میرم ازمایش دیگه امید بخدا 

سعی کن استرس نداشته باشی 

منم بی بی چک زدم ی هاله بیرنگه فردا میرم ازمایش دیگه امید بخدا سعی کن استرس نداشته باشی

الهی 

ایشالا بشه همونی که میخوای 

منکه امید ندارم یکساله نشده 

بازم اگر نشه هرچی صلاح خداس😓