2777
2789

دیروز عمه هام اومدن خونمون

عصرا همیشه میان یا مادرم اینا شب ها میرن خونشون شب نشینی من واقعا از رفت و آمد زیادی متنفرم

بخاطر چی؟ چون من الان ۱۷ سالمه! از کلاس پنجم مادرم اینا دیگ منو هیجا نبردن گفتن تو بزرگ شدی ممنوع کردن همه مهمونی ها رو ! اگرم جایی می‌رفتیم انقد زیر نظرم میگرفتن باورتون میشه یه بار سرسفره روبه روی پسر خالم نشسته بودم اومدیم خونه بابام با تیزبر تهدیدم میکرد؟ می‌گفت چرا روبه روی اون نشستی!!! اینا همه به کنار.. خیلی شاد و شوخ طبع بودم بهم میگفتن تو خیلی سبکی تو ج ن ده ای دختر عموت رو ببین چقدر سنگینه! منم شدم آدم ساکت و متینی که اونا میخواستن! 

الان من ازدواج کردم ، برای فرار از خونوادم برای فرار از این زندان! دیروز عمه هام اومدن خونمون خب منم ساکت نشسته بودم عمم گفت آدم قبل نیستی کاش ازدواج نمی‌کردی منم چیزی نگفتم مامانم گفت پخته شده! 

عمه بزرگم بغضش گرفت یهو نمی‌دونم چش شد هرچی گفتیم چته؟ چیزی نگفت 

حالا مامانم اومدی کلی منو میزنه میگ تو ج .ن . د ه ای تو مگه خودت نرفتی به اون پسره گفتی به زور بیا منو بگیر؟؟ من بزور شوهرت دادم؟؟ افسرده ج.ن د ه تو خرابی تو فلانی منم گفتم هروقت برام مهم شدی به حرفات فکر میکنم کلی فوش داد و اینا منم سرش انقد داد زدم گفتم خوشم نمیاد با هیچ کدومتون حرف بزنم باهاتون حال نمیکنم ، بابام یه شب ساعت ۳ نصفه شب اومده تو اتاقم منو میزنع میگ تو زندگی ما رو حروم کردی خوشی هامونو گرفتی میگن مشکلت چیه که پیش دیگران اینجوری هستی؟ من مشکلی ندارم!!!!!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرت مشکل حاد اعصاب و روان دارن ، تا جایی که میتونی فاصله بگیر

بخدا روانیم کردن بقران من فقط ۱۷ سالمه 😭 

الان مامانم میخواد چوب کنه تو آستین من 

متنفرم از این شیطان صفت بودنش که از هرچیزی یه حرفی در میاره خب عمم دلش گرفته بغض کرده بمن چه؟؟ من دوست دارم ساکت باشم دلم نمیخواد حرف بزنم بگم بخندم 

عزززیزززم

شرایط ازدواجت چطوره راضی هستی؟

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

عقدم

میگذره ، سعی کن خوش باشی ، از حرف دیگران ناراحت نشو ، هر کسی در حد خودش فکر میکنه ، مثل اینه از داد زدن بچه یک ساله ناراحت بشی ، خب نمی‌فهمه ، از پدر و مادرت هم ناراحت نشو . 

ایشالا زندگی با همسرت خیلی عالی باشه ک لحظه ای ب قبل فک نکنی....

همش خوشی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..