2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142171 بازدید | 406 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سالگی شایدپریودبشه چون به دخترمن گفت نه سالگی میشه فقط دعامیکنم نشه

نه ای وای خدا نکنه. دخترم از بدو تولد خیلی اذیت شده تا الان. اگ خدا بخواد این مشکل هم تو سن پایین بهش بده اوج بی عدالتیش هست...، 😔😔😔

نه ای وای خدا نکنه. دخترم از بدو تولد خیلی اذیت شده تا الان. اگ خدا بخواد این مشکل هم تو سن پایین به ...

مگه چه مشکلی داره دخترتون؟منم گاهی همین حس رو دارم همش میگم خدایاخودت به بی گناهیش رحم کن اگه قراربرتنبیه هست خودمو تنبیه کن نزارازبچه گیش جدابشه دخترداداشم ده سالگی پریودشده افسرده شده دیگه بابچه هابازی نمیکنه دلم براش میسوزه.

دوست عزیز از تاپیک مشخص یه روز چقدر نگران بودی اگ پستم دیدی منو از نگرانی در بیار دختر 7 سالم سینه ه ...

سلام دوست عزیز،حتما حتما دختر رو بزارید یک کلاس ورزشی و تحرک زیاد داشته باشه،غذای با طبع گرم کم بهش بدین والا من بعضی وقتا میگم اگر آمپولارو هم نمی زد شاید تو همین سن پریود میشد .الان تقریبا همه دخترا کلاس پنجم یا ششم دیگه پریود میشن اینو وقتی بعد کرونا رفتن مدرسه فهمیدم ،

سلام.من دخترم ۶ سالش تموم شده و رشد مو زیر بغل و پایین تنش شروع شده دکتر غدد بردم ازمایش و سن استخوا ...

عزیزم سلام خوبین این تاپیک برای خیلط وقت پیشه میخواستم ببینم دخترت چند سالگی پریود شد بلاخره؟آمپول زدی؟