2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142194 بازدید | 406 پست
سلام دوستان...hebisen عزیز ..امروز در مورد بلوغ زودرس دخترتون خوندم...می خواستم بدونم از آمپولها است ...

سلام عزیزم.دخترم چهارسال تقریبا آمپول زد.شش ماه دکتر گفت آمپول نزنه بعدش سونو شکم و عکس مچ دست و یه سری آزمایش انجام بشه تا تصمیم بگیره.

به محض قطع شدن آمپول سینه دخترم رشد کرد و تمام موهای زائد هم دراومد.دو هفته دیگه نوبت آزمایشات هست نمی دونم نتیجه چی میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم دوره درمان دخترت تموم شده؟ امپولارو راحت پیدامیکنی؟ لطفا راهنمایی کن عزیزم 

سلام عزیزم.آخرا کلا آمپولت ایرانی بودن و راحت تر گیرم میومد از اسفند قطع شد تا آخر مرداد .دوباره شوند و آزمایش تا دکتر تصمیم بگیره.

بعد قطع شدن آمپول سینه های دخترم یهوییی تو دوماه بزرگ شد و تمام موهای زائد هم دراومد.

سلام عزیزم.آخرا کلا آمپولت ایرانی بودن و راحت تر گیرم میومد از اسفند قطع شد تا آخر مرداد .دوباره شون ...

ممنون از جوابت عزیزم 

الان قد دخترت چقدره ؟

تازه بلوغش شروع شدنی فکرکنم گفتب 125

باخودم میگم هنوزیکی ازعلایم بلوغ داره (رشدسینه)تاعلایم بعدی که پیدانکرده خیلی مونده تاپریودش لااقل ی ...

تپلیه  دخترت  رشد سینه مربوط به چاقی  یا بلوغ 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
دختر من ترشح زیاددددد داشت لباس زیرش خیس خیس می شد. اگر سینه دخترت توش سفته یعنی داره رشد می کنه ول ...

دختر من اجازه نمیده دست به سیته اش بزنم  چطوری بفهمم الان ۸ سالشه تپل شده وقدش ۱۳۵ سانت  سینه هاش گوشتی  ولی نوک نداره 

دخترمنم قدش ۱۳۰ و وزنش ۳۶ هستش ب نظرم پیگیر شو بلوغ زودرس خیلی عوارض داره

دخترت متولد ۹۱   دختر من ۱۳۵ قد ۳۴ وزنش تپل 

سلام عزیزم رفتم دکتر غدد براش عکس مچ دست و آزمایش و سونو از رحم نوشت انجام دادم گفتن سونو که گفته بل ...

دخترت چند سالشه  وزنش چقدره

سلام عزیزم.آخرا کلا آمپولت ایرانی بودن و راحت تر گیرم میومد از اسفند قطع شد تا آخر مرداد .دوباره شون ...

سلام 

میشه بگین ازمایشات دخترتون چطور شد؟

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
سلام ،متاسفانه دارم آمپولا رو بهش می زنم هر ۲۸ روز یه آمپول واریوپپتیل مدرسه شون کلی تاکید کرد که بب ...

سلام لطفا بگید دخترتان قدش خوب شد امپولا خوب بود دخترم ۸ ساله و چهارتا امپول تا الان زده قد ۱۳۶ وزن ۲۸  سن استخوانی ۱۰ سال و نیم، آمپولت ادامه بدم

تهران نیستم بردمش شیراز دکتر زهره کرمی زاده،بهترین دکتر غدد اطفال جنوب هستن هنوز فعلا دخترم آمپول و ...

سلام دختر منم زیر نظر خانم دکتر کرمی زاده هست میشه وضعیت دخترت رو الان بگی چطوره راضی هستی دخترم الان ۸ ساله است و ۴ تا امپول تزریق کرده سه تا لورلین و یکی اخری واریوپپتیل چون لورلین گیر نیومد، دخترم قد ۱۳۶ و وزن ۲۸ و سن استخوانی ۱۰ سال و نیم لطفا راهنماییم کنید ادامه بدم تجربتون چیه خیلی نگران قد دخترم هستم از دکترش راضی هستید چند وقته زیر نطرشونید

خواهش میکنم دخترم الان ۹ سالو نیمه و تا ۶ ماه دیگه یعنی تا ۱۰ سالگی باید تزریق داشته باشه و بعد از ا ...

سلام دخترتون قدش چند بود و الان چنده؟ از چند سالگی تزریق داشته ممنون میشم جواب بدین، شما واریوپپتیل تزریق کردین؟ تو رو خدا جواب بدین خیلی نگران قد دخترمم 

سلام لطفا بگید دخترتان قدش خوب شد امپولا خوب بود دخترم ۸ ساله و چهارتا امپول تا الان زده قد ۱۳۶ وزن ...

بله خواهر ادامه بده من برا دخترم دوسال قطعش کردم الان ۸سالشه عین دختر ۱۶ساله سینه داره دکتر گفت به محض بلوغ یه جهش رشدی میکنن بعدش کوتاه قد میمونن 

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم