2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142193 بازدید | 406 پست
ببخشید عزیزم من خیلی نی نی سایت نمی ام.بخاطر این دیر جواب میدم. عزیزم الان تا می تونی دخترت رو وادا ...

سلام خانمی دختر منم ۷سال و ۷ ماهشه دکتر بردم آزمایش و سونو عکس نوشت هنوز نبردم

شما هنوز ب دخترتون آمپول میزنین؟ عوارض نداشته؟ رشد قدیش خوب بوده؟ هزینه آمپول میدونین الان چنده؟

ممنون میشم جواب بدین

دخترمن شش سال ونیم قدش 122وزنش 22دکترگفت خوبه فعلا

عزیزم چیکار کردین شما تزریق کردین؟ دخترتون در حال حاضر چه مرحله ای هستن؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم...متاسفانه دخترم تنبله حسابی...پیتزا زیاد میخوره که خودم درست میکنم وای پنیر داره به هر ...

عزیزم زودتر ببر نزار تابستون بشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ببخشید عزیزم من خیلی نی نی سایت نمی ام.بخاطر این دیر جواب میدم. عزیزم الان تا می تونی دخترت رو وادا ...

سلام خانومی حال دختر گلتون چطوره الان امپولا رو قطع کردین؟ اگه آره بلوغ شکل گرفته یا نه هنوز و اینکه الان قیمت امپولا چنده و راحت گیر میاد یا نه

عزیز شما که اطلاعات داری سفت شدن سینه که ینی داره رشدش شروع میشه از چه سنی طبیعیع؟ ۸سال۸ماه زوده؟

سلام heisenعزیز دختر من تقریبا شرایط دختر شمارو داره تازه هفت سالشه شده من دیروز متوجه علایم بلوغش شدم‌میخواست ببیننم شما چیکار کردین درمان ها جواب داد درمورد تجربتون منو راهنمایی کنین 

سلام دوستان...hebisen عزیز ..امروز در مورد بلوغ زودرس دخترتون خوندم...می خواستم بدونم از آمپولها استفاده کردید؟ راضی بودید؟ فکر کنم دخترتان الان کلاس چهارم رو گذراند؟  درسته؟دختر من کلاس اول رو گذراند و از قبل عید متوجه علائم بلوغ در او شدم ..و دکتر بردم و دکترش الان MRIو آمپول رو پیشنهاد داد...ایکاش سوال منو بخونی و منو از نگرانی دربیاری...میخوام بدونم از آمپولها برای دخترت راضی بودی؟

سلام دوستان...hebisen عزیز ..امروز در مورد بلوغ زودرس دخترتون خوندم...می خواستم بدونم از آمپولها است ...

سلام شما برای بلوغ دخترتون چیکار کردین آمپول بهش زدین یا نه ؟منم مشکل شما رو دارم.دخترتون اضافه وزن نداره ؟

سلام خانمی دختر منم ۷سال و ۷ ماهشه دکتر بردم آزمایش و سونو عکس نوشت هنوز نبردم شما هنوز ب دخترتون آ ...

سلام شما واسه بلوغ دخترتون چیکار کردین؟؟رفتین متخصص غدد یا طب سنتی ؟؟؟ممنون میشم جواب بدین

سلام شما واسه بلوغ دخترتون چیکار کردین؟؟رفتین متخصص غدد یا طب سنتی ؟؟؟ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم رفتم دکتر غدد براش عکس مچ دست و آزمایش و سونو از رحم نوشت انجام دادم گفتن سونو که گفته بلوغ شروع نشده و آزمایشم گفتن آزمایشگاهشو قبول ندارن مجدد انجام بدم عکس هم گفتن سن استخوانیش یکسال و نیم تقزیبا بیشتره 

گفتن فعلا ب آمپول و دارو احتیاج نداره و رژیم بهش دادن که وزنشو کم کنه ۵کیلو اضافه وزن داره و سینشم گفتن بخاطر چاقیه و غده سینه نیست ولی سه ماه ی بار باید چکاپ بشه تا ببینیم روند بلوغ چجوری پیش میره  ۲۶ مرداد وقت داره باید ۲ کیلو کم میکرد فعلا یک کیلو هم اضافه کرده متاسفانه تو قرنطینه ایم هرکار میکنم خیلی اشتهاش زیاد تر شده و نمیتونم اصلا کنترلش کنم حالاآزمایششو مجدد انجام بدم ببرمش ببینم دکتر چی میگه این ماه 

شما مشکلتون چیه؟

سلام عزیزم رفتم دکتر غدد براش عکس مچ دست و آزمایش و سونو از رحم نوشت انجام دادم گفتن سونو که گفته بل ...

منم همین مشکل و دارم دخترم هشت سالشه و سینه هاش جوانه زده از وقتی هم که مدرسه ها تعطیل شد اضافه وزن پیدا کرده .به خاطر کرونا همش تو خونه هست .جدیدا حالت افسردگی پیدا کرده و خیلی گریه می کنه .فکر کنم به خاطر بلوغه. شوهرم میگه طوریش نیست تو این اوضاع دکتر نبر .چون اینجا وضعیت قرمزه .می ترسم زود پریود شه .الان قدش ۱۳۰ هست قد دختر شما چند سانته؟؟؟