2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول نشدم

1240 بازدید | 23 پست

این سومین سال کنکورم هست خیلی خستم باز خانوادم رو تا امید کردم دیگه خستم نمیتونم باز کنکور بدم از یه طرف هم امسال پدرم فوت کرد زمان کنکور از یه طرف هم این رو قبول نشدم  از یه طرف هم اگه باز پشت کنکور بمونم نمیشه چون مثل بقیه نیستم که فقط به فکر درس باشم کارای خونه رو باید انجام بدم اینکه الان نگران اینم که کار پیدا کنم چون مامانمم قلبش درد می‌کنه و نمیتونه کار کنه خیلی خستم واقعا موندم چیکار کنم یه ترم دانشگاه رو نرفتم برای کنکور بخونم اونم نشد الان به ترم عقب افتادم 

خیلی افسردم احساس بدرد نخور بودن میکنم واقعا قبولی توی فرهنگیان تنها راه نجات منو خانوادم بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادت نره مصلحت همه ما رو فقط خدا میدونه ‌. مطمئن باش توی مسیر. خیلی بهتری قرار میگیری

خودمم همش اینجو میگم اما خستم واقعا حتی به مرگ هم فکر کردم 

من امسال ۲۱ سالم تموم میشه سال چهارمم بود دیگه خسته شدم همش مادرمم رو ناامید میکنم به نظرت اگر سال ب ...

منم 22سالمه که کنکور دادم باید شرایط رو در نظر بگیری من شرایطم مناسب نیست مگر باز پشت کنکور میموندم

همینطور من🙂

از این می سوزم ک فقط بخاطر چهارتا سوال احکام تراز مصاحبه رو خیلی بهم کم دادن در حالی ک نمره علمیم بالا بود🙂

نمی خوام اصن ب دولتی فکر کنم چون نداریم ک بخوام هزینه کنم تا همینجاشم مادرم با کار کردن و خستگی کشیدن و ضعیف شدن خودش کل هزینه هامو داده... 

گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
درکت میکنم عزیزم . خدا پدر عزیزت رو بیامرزه. به هر حال امیدت رو از دست نده . دانشگاهتو ادامه بده ، ...

الان 22سالم هست واقعا موندم چیکار کنم همسن و سالاب من زشته یا حتی شغلشون مشخصه اما من نه 

همینطور من🙂از این می سوزم ک فقط بخاطر چهارتا سوال احکام تراز مصاحبه رو خیلی بهم کم دادن در حالی ک ن ...

درکت میکنم منم همینم واقعا امسال شرمنده مامانم شدم یه بار نتونستم یه خبر خوب بهش بدم 

همینطور من🙂از این می سوزم ک فقط بخاطر چهارتا سوال احکام تراز مصاحبه رو خیلی بهم کم دادن در حالی ک ن ...

والا عذر میخام ازتون بایدبگم خاک تو سرشون ، وقتی سطح علمیت بالا باشه چرا باید ردت بکنن، اونطور میشه که بیسوادها ، بالا میان و چیزی بلد نمیشن یاد بچه بدن چونکه خودشون هم بلد نیستن منظور نه اینکه هیچی بلد نباشن باید بیشتر به علمی توجه بشه حالا من نمازو مستحبات و مکروه و نجس رو بلد باشم یا نه و....به چه درد دانش آموز میخوره ؟؟ واسه اونه که همیشه مملکتمون بجای پیشرفت همیشه پسرفت می‌کنه و کسانی دکتر میشن که معلوم نیست از کجا مدرک گرفتن و جان ادمارو ، با علم نداشته شون میگیرن. 

منم 22سالمه که کنکور دادم باید شرایط رو در نظر بگیری من شرایطم مناسب نیست مگر باز پشت کنکور میموندم

من ۲۴ شهریور تازه وارد ۲۱ سالگی میشم الان ۲۰ سالگی رو دارم تموم میکنم

الان 22سالم هست واقعا موندم چیکار کنم همسن و سالاب من زشته یا حتی شغلشون مشخصه اما من نه

عزیزم تحمل بکن اگه سنت واسه سال بعد هم اجازه ی فرهنگیان رو میده بازم شرکت بکن. الان شما دانشجو هستی که مرخصی گرفتی ؟؟ چه رشته ای ؟؟  الان بروز  قانون کنکور و.....نمی‌دونم همینکه دیر به یه شغل خوب برسی بهتره تا شغل کاذبی ، برا خودت انتخاب بکنی. 

عزیزم تحمل بکن اگه سنت واسه سال بعد هم اجازه ی فرهنگیان رو میده بازم شرکت بکن. الان شما دانشجو هستی ...

آره مرخصی گرفتم رشته حسابداری دانشگاه آزاد 

والا عذر میخام ازتون بایدبگم خاک تو سرشون ، وقتی سطح علمیت بالا باشه چرا باید ردت بکنن، اونطور میشه ...

🙂💔حقی ک از من خوردن دیگه با این حرفا بر نمیگرده

گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱

من امسال سال دوم بود کنکور دادم نتایج اولیه اومد مجاز نشدم برا انتخاب رشته فرهنگیان خیلی خونده بودم واقعا حالم خرابه نمی‌دونم چیکار کنم برم دانشگاه ملی یا یه سال دیگه بخونم شرایطم برای موندن دوباره پشت کنکور خیلی سخته💔