2777
2789

سلام وققتتون بخیر ،ببخششید یکی از نزدیکان من باردار هستن و یکشنبه میرن تو 18هفته

جواب سونوگرافی اول ۹۹ذرصد خطر بوده 

و قرار شد بعد ۳ ماه ازمایش آمنیوسنتز انجام بدن 

که ببین بچه مشکل داره یا نه 

جواب آزمایش شد کروموزوم ۲xyیعنی هم زن و هم مرد به عبارتی دو....هست

و‌ امکان ناتوانی عضله هم نوزاد می‌تونه داشته باشه 

الان تصمیم به سقط شده و بحز اون 2تا آزمایش مهم دیگ هم هست که باقی مشکل هارو میگه ک اون آزمایش ها باید حداقل 1ماع دیگ صبر کرد ....

در حال حاضر تصمیم به سقط گرفتیم که زیر نظر پزشک باشه اما متأسفانه هیچ پزشکی و نمی‌شناسیم 

میشه لطفا اگر پزشکی رو سراغ دارید برای انجام این کار معرفی کنید 

ما شیراز هستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما نظر شما چیه درسته این کار ؟!

درست با غلط بودنش باید با کسی مشورت کنید که علم داشته باشه منم دخترم گفتن مشکل داره رفتم آمینو همین دکتر کاشف به من گفت اصلا نترس اگه مشکل داشته باشه غیر قانونی سقط میکنیم چون بچه دنیا بیاد خودش بیشتر زجر میکشم من همونجا گفتم خدایا منو تو همچین شرایطی قرار نده خدا رو شکر دختر امینوش مشکل نداشت حالا شمام خودتون میدونید 

درست با غلط بودنش باید با کسی مشورت کنید که علم داشته باشه منم دخترم گفتن مشکل داره رفتم آمینو همین ...

مرسی عزیزم لطف کردی واقعا 

متاسفانه جواب امنیو ش ک اینو گفتن 

باقی آزمایش ها هم هنوز انجام نشده 

خیلی سخته ولی واقعا اذیت میشن