2777
2789
عنوان

مخ همشون پوک بود دریغ از یه سالم

498 بازدید | 17 پست

رفته بودم خونه دوستم.

خیلی خسیسه..موقع رفتن دیدم یه پلاستیک دستشه داخلش  گردو بود داد بمن..تعجب کردم ۰ون ادم خسیسه هیچ وقت دسته بده ندارهه..

اوردم خونه..صبح واسه صبحونه اوردم بشکنم با پسرم بخوریم😐😐😑اولی پوک دومی پوک پنجمی کپک زده دهمی زعال شده بود داخلش..همینطور پوکو خالیو خشک بود..نظر شما چیه ..ینی میدونست با این حال داد بمن:/فرداش ک دیدمش بهش گفتم..گفت به اونم تعارفی دادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموی منم خسیسه باغ گردو داره از مادربزرگم ارث برده

یه دونه به ما نداده تا به حال، یه بار بابام با پول ازش خریده بود

یه مشت گردوی خراب و سیاه و ازونایی که بشکنی نصف مغز گردو میمونه داخل پوست به بابام داده بود.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

بعضیا هدیه دادنی بهترین رو میدن بعضیا چیزی که به درد خودشون نمیخوره رو با آب و تاب هدیه میدن طوری که طرف رو شرمنده میکنن از تعارف الکی.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

من عنوان رو خوندم و خط اول،  پیش خودم فکر کردم رفتی خونه دوستت و اونجا هر کی بوده مخش پوک بوده و یدونه ادم سالم ندیدی. 

طنز نوشتت رو دوست داشتم😘

به نظرم بد بین نباش بهش گرچه احتمال میدم قصدی داده. ولی زیاد بگو بهش اینو با خنده. که فلانی بهم گردو داد همششون مخشون پوک بود 😂

ینی اینم میدونست داد بمن خجالت اوره

والا من که نیت دوست شما رو نمیدونم بگم آره حتما میدونسته

گفتم ممکنه بدونه چون عموی خودم خسیسه

بعضیا هدیه دادنی بهترین رو میدن بعضیا چیزی که به درد خودشون نمیخوره رو با آب و تاب هدیه میدن طوری که ...

شامم میگفتم بریم بیرون میگفت غذای بیرون اشغاله بیا خونه یچیز میپزیم میخوریمر

شامم میگفتم بریم بیرون میگفت غذای بیرون اشغاله بیا خونه یچیز میپزیم میخوریمر

عموم مریض بود بابام صد خودشو براش میزاشت از سر کار میومد خسته و کوفته با دست پر میرفت بیمارستان

بعد پدرم که مریض بود عموم براش دو تا به خدا دو تا سان دیس از اون تک نفره ها هستن دوی پک هستن سان دیس قدیمیا از اونا انداخته بود داخل یه مشمبا فریزر اورده بود به خدا من خودم خجالت کشیدم ازین همه دست و دلبازی! فقط دو تا بودا!

ینی وضعش خوب نیست یا گداست تو خرج کردن

نه بابا وضعش بد نیست ولی خسیسه