2777
2789
عنوان

کدوم مدل گوشی سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 58 پست
ن من آ ۳۳ دارممامانم دارهما ۷۸ گرفتیم چون طوسی بود رنگای دیگش ۷۶ هستبا تجهیزاتش و شارژرش و اینا شد ۱ ...

از گوشیت راضی هستی؟چندوقته داریش؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که گوشی سامسونگ داشته به اندروید عادت کرده سخت با آیفون ارتباط برقرار می کنه منم همیشه سامسونگ د ...

منم همین حس رو دارم 

مطمئن بودم عادت کردن بهش سخته و زمان میبره 

اره حتما بخر خیلی خوبهممنونم گل منخیلی خوشگله من اگر میدونستم ماه ابی پریروز بود حتما عکس میگرفتمحال ...

منم قرار بود ۲۸ که ماه آبیه عکس بگیرم یادم رفت🤕

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ولی اگه الان گوشی نیاز داری اولترا و ایفون ۱۳ معمولی بنظرم خیلی مناسبه هم زیاد سنگین نیس هم خوشگله چ ...

آره پنج ساله گوشی نخریدم الان این دیگه خیلی اذیت میکنه خیلی کند شده A10s هستش🥺

اولترا میخرم حتما 

گوشی خودم؟اگه گوشی خودم‌اره گوشی خوبیه زومش ولی ده تا بیشتر نیگوش یمامانمو بخوای اره واقعا خیلی اره ...

آره گوشی خودت آ۳۳منظورمه.با شوهرم رفتیم پیش دوستش گفتs23بردار اگه بیشترمیخوای هزینه کنی گوشی مامانتو گفته بود که خب اون قیمت ندارم فعلا ولی همسرم دوس داره جفتمون به گوشی نیاز داریم خیلی سنگین میشه بهش گفتم بیا دوتا گوشی ارزونتر برداریم بچه داریم فعلا هزینه نکنیم برا گوشی خراب میکنن گوشیو این گوشی خودمو گفتم بدم بذارم‌کنار برا درس پسرم.

چند وقته داری گوشیتو؟

آره گوشی خودت آ۳۳منظورمه.با شوهرم رفتیم پیش دوستش گفتs23بردار اگه بیشترمیخوای هزینه کنی گوشی مامانتو ...

من شوهرم گوشیش A32 هست و راضیه هنگ و اینا نداره کیفیتشم خوبه پارسال گرفت

من شوهرم گوشیش A32 هست و راضیه هنگ و اینا نداره کیفیتشم خوبه پارسال گرفت

ممنونم عزیزم انشالله گوشی مدنظرت رو بخری