2777
2789
عنوان

کدوم مدل گوشی سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 58 پست
وای اولترا خیلی عاااااالیهدیشب ماه رو زوم کردم تا ترک ها و برق ایی ک بر اثر برخورد سنگ اسمانی و اینا ...

این عکسو من گرفتم با s24

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی میخوای بگی اولترا داری😭😂23یا 24؟ چند گرفتی 😊

ن من آ ۳۳ دارم

مامانم داره

ما ۷۸ گرفتیم چون طوسی بود رنگای دیگش ۷۶ هست

با تجهیزاتش و شارژرش و اینا شد ۱۰۰ تومان

بنظرم طلا بفروش اگر میخوای بخری چون ارزش داره واقعا

۲۴ داره مامانم

ن من آ ۳۳ دارممامانم دارهما ۷۸ گرفتیم چون طوسی بود رنگای دیگش ۷۶ هستبا تجهیزاتش و شارژرش و اینا شد ۱ ...

ای جان مبارکش باشه😍

ان شاءالله گلم حالا بفروشم یا قسطی ولی حتما اولترا میخرم😍

ای جان مبارکش باشه😍ان شاءالله گلم حالا بفروشم یا قسطی ولی حتما اولترا میخرم😍

اره حتما بخر خیلی خوبه

ممنونم گل من

خیلی خوشگله من اگر میدونستم ماه ابی پریروز بود حتما عکس میگرفتم

حالا ایشالا ماه ابی بعدی شمام گوشیتو خریدی عکس میگیری لذت میبری

مبارکت باشه عزیزمان شاءالله😍

🙏😘

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

کسی که گوشی سامسونگ داشته به اندروید عادت کرده سخت با آیفون ارتباط برقرار می کنه 

منم همیشه سامسونگ داشتم چند وقت پیش آیفون 13 خریدم بیشتر از یک هفته نتونستم تحملش کنم 

الان اولترا s24 دارم خیلی راضیم