2777
2789

شوهرم تک پسره توی ی ساختمون با مادرشوهرم زندگی میکنیم خسته شدم احساس میکنم اصلا مستقل نیستیم هرجا میریم میفهمن ،هرکی میاد خونمون میفهمن ،بیشتر جاها باید با اونا بریم اگه نریم ناراحت میشن ،هر روز باید اونجا بریم یا حداقل ی روز درمیون 

مادرشوهرم همیشه تو حرفاش تیکه میندازه یا غیر مسقتیم دخالت میکنه و نظر میده که چیکار کنیم چیکار نکنیم 

سر اینا هر روز با شوهرم دعوا دارم 

خونتونو جدا کنید راه دیگه ای هم نیس 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق باتوئه از اول رو دادی رفتی قاطی شدی باهاشون عادت کردن فضولی کنن ،رابطرو کمتر کن خیلی سخته ولی باید کمتر کنی وگرنه هر روز پررو تر میشن ،من حتی به پدر شوهر مادر شوهرم بابا و مامان نمیگم اسمشونو میگم با خانم و اقا 

باورم نمیشه تو نی نی سایت میبینم خیلیا هنوز با مادرشوهر زندگی میکنم پس چرا اطراف ما یه نفرم نیست با ...

ما طبقه بالاشون هستیم اینا دیگه خیلی پرو ان ی بار که با شوهرم دعوام شده بود مادرشوهرم از فرصت استفاده کرد و گفت ما همین ی دونه پسر رو داریم از اول گفته بودیم باید همیشه پیش ما باشه در صورتی که دروغ میگفت اصلا همچین چیزی نگفته بودن 

حق باتوئه از اول رو دادی رفتی قاطی شدی باهاشون عادت کردن فضولی کنن ،رابطرو کمتر کن خیلی سخته ولی بای ...

شوهرم خیلی درگیرشونه دوست داره من همیشه برم پایین همش فکر و خیالش پیشه خانوادشه دوست داره ازش راضی باشن 

شوهرم خیلی درگیرشونه دوست داره من همیشه برم پایین همش فکر و خیالش پیشه خانوادشه دوست داره ازش راضی ب ...

برو ولی زیاد صمیمی نشو  از اول سفت نگرفتی باید جددی میگرفتی این موضوعو اگه میتونی جلوی فضولیشونو بگیر چاره نیست اسی از اول باید فاصله مینداختی  

برو ولی زیاد صمیمی نشو از اول سفت نگرفتی باید جددی میگرفتی این موضوعو اگه میتونی جلوی فضولیشونو بگی ...

دقیقا راست میگی من خیلی ساده ام اصلا سیاست نداشتم از اول ازدواجمون 

دقیقا راست میگی من خیلی ساده ام اصلا سیاست نداشتم از اول ازدواجمون

بهش فکر نکن چاره نیست برو ولی زیاد صمیمی نشو سرتو با گوشی چیزی گرم کن حتی شده الکی کوبلن ببافی که هی نگیرنت به حرف مثال میزنم ،چند سالته اسی ؟

بهش فکر نکن چاره نیست برو ولی زیاد صمیمی نشو سرتو با گوشی چیزی گرم کن حتی شده الکی کوبلن ببافی که هی ...

اگه برم و باهاشون گرم نگیرم که دیگه محلم نمیدن خیلی بدجنسن ،بعدشم شوهرم میفهمه باز دعوامون میشه 

22سالمه 

اگه برم و باهاشون گرم نگیرم که دیگه محلم نمیدن خیلی بدجنسن ،بعدشم شوهرم میفهمه باز دعوامون میشه 22سا ...

ببین بخودت گیر میدی الکی همش ۲۲ سالته چرا باید بلد باشی چکار کنی با این سن کمت مادرت باید یادت میداد، باهاشون بگو بخند ولی مسائل خودتو بهشون نگو صمیمی نشو حرف بزن ولی خیلی صمیمی نشو خب ؟

ببین بخودت گیر میدی الکی همش ۲۲ سالته چرا باید بلد باشی چکار کنی با این سن کمت مادرت باید یادت میداد ...

دقیقا همین کارو میکنم 

خیلی دلم گرفته بیشتر از شوهرم چون اصلا درک نداره بیشتر الویتش اینکه اونا ازش راضی باشن تا من 

والا برای ما چهار تا پسر یه دختر داره تو یه خانه نیستیم آمار همه چیه و همه کس دارهوخدا سررا آفرید رو ...

برای خودشون کسی حق نداره دخالت کنه تو زندگی خودشونو دختراشون ولی باید همه چیو درمورد زندگی پسراشون بدونن 

انشالا یکی مثه خودشون گیر دخترهاشون بیوفته