2777
2789

سلام

قضیه از این قراره من از یک پسری تو دانشگاه خوشم میومد و فکر میکردم این دوستم آدمه بهش گفتم که آره من از فلانی خوشم میاد

البته اسمش رو دوست نمیشه گذاشت بیشتر دشمن هست تا دوست اینقدر که حسوده و حال بهم زن الان میفهمم

حالا سر یک موضوع درسی به پسره پیام دادم و بعد پسره گفت که خانم فلانی هم چند روز پیش تماس گرفتن و پیام دادن در صورتی که دوستم ازش سوال کردم و گفتم دلم برا فلانی یعنی پسره تنگ شده گفت آخی آره دیگه همه از هم بی خبرم بعدش که از پسره فهمیدم زنگ زدم به دوستم و سعی کردم ازش بپرسم بعد اولش که قبول نمی‌کرد ولی آخر بار گفت آره زنگ زدم کار شخصی بوده پسره هم اینجوری که حرف میزد انگار این بهش ابراز علاقه کرده واقعا حالم داره ازش بهم میخوره چطور تونست این کارو کنه اخه

به نظرتون چیکار کنم این وسط من

واقعا دارم خفه میشم از بغض

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در نتیجه دیگ به کسی نگو که به کی علاقه داری و...

فکر نمی‌کردم دختره اینطوری باشه انقدر خودش رو مظلوم و خوب میگیره که آدم فکر میکنم این فرشتس واقعا قلبم درد گرفته حالم ازش بهم میخوره

هیچی با دوستت اصلا وارد بحث و دعوا نشو فقط ازش فاصله بگیر این چیزا تو دانشگاه زیاده

من دیگه به دختره حرفی نزدم ولی فکرکنم خودش فهمید که متوجه شدم ولی انقدر پروئه که امشب دوباره زنگ زد ولی جوابش رو ندادم دیگه 

من دیگه به دختره حرفی نزدم ولی فکرکنم خودش فهمید که متوجه شدم ولی انقدر پروئه که امشب دوباره زنگ زد ...

اره ولش کن بابا 

نگران پسره هم نباش اگ بخوادت ک میاد جلو اگ نه ک چیزی ک زیاده پسر 😅

دیگه باید ببینی پسره کودومتونو انتخاب میکنه

پسره اصلا تو فاز عشق و عاشقی نیست منم که دوستش داشتم اصلا مستقیم بهش نگفتم چون نمی‌دونستم واکنشش چیه بیخیال شدم ولی بعدش فهمیدم اونم از من خوشش میاد حالا این وسط دوستم داره گند میزنه به همه چیز

متأسفانه اکثر دخترا اینجور مواقع حسادت می‌کنند و اگه بی‌وجدان باشن چنین حرکتی هم ازشون سر میزنه. این خانم دوست نیست مار هفت خطه ازش فاصله بگیر و دیگه هم راجع به مسائل احساسیت با کسی حرف نزن. درس بگیر از این اتفاق 

روابط سمی دانشگاه همین موارد کلا اذیت کننده ها دخالت ها بیجا تو چشم بودن الکی

من اصلا با اینکه از پسره خوشم میومد حاضر نشدم بهش بگم با اینکه خیلی وقت بود دوستش داشتم ولی این دختره نمیدونم با چه رویی رفته گفته حالم ازش بهم میخوره انقدر هم خودش رو مظلوم جلوه میده هرکس ببینه فکر میکنه وای که چقدر آدم خوبیه