2777
2789
عنوان

میخوام از دانشگاه انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 64 پست
چطوری آخه من قوانینشون رو خوندم گفتن هیچ جوره نمیشه تغییر رشته داد

میشه منم خیلی هارو میشناسم که اول معلم ابتدایی بودن بعد رفتن یه رشته دیگه خوندن تبدیل وضعیت کردن رفتن دبیرستان همین الانم مشغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابتدایی واقعا آینده نداره حداقل ریاضی قبول میشدم میتونستم توی موسسات هم درس بدم 💔حتی شنیدم حقوق مزا ...

من ابتدایی ام با اینکه دانشجو ام هم تو موسسات ریاضی درس میدم هم عربی .

با این طرز فکر پزشکی هم بخونی بعیده پیشرفت منی 

برو ابتدایی اگه عاشق تدریس ریاضی میری آموزشگاه میزنی 

بعدم هفت هشت سال سابقه داشته باشی میتونی بری مقطع های بالاتر انقد من دیدم که تو آموزش پرورش این چیزا زیاد هست برو راهشو یاد میگیری 

نهایت نشد همون ابتدایی میمونی بعضی ابتدایی ها معلم هارو بخش بندی میکنن علوم و ریاضی و فارسی اینا جداست یا کلاس خصوصی 

نگران نباش خیلی

درحال ساخت ....:)

چطوری آخه من قوانینشون رو خوندم گفتن هیچ جوره نمیشه تغییر رشته داد

وارد ا.پ بشی همه کاری میتونی بکنی

بعدم کلی بچه ابتدایی نیاز به معلم خصوصی دارن درثانی لازم نیس حتما ریاضی محض بخونی برای کلاس خصوصی

رشته مهم نیست مهم تلاش توعه که بلد باشی و توان یاد دادنشو به بقیه داشته باشی 

از  اسمت مشهور میشی نه از مدرک دانشگاهیت

ولکن بیکاریا چ فرقی میکنه معلم چی باشیتازه ابتدایی حقوقش بالاتره بهترم هس

نه اتفاقا ابتدایی حقوقش کمتره هرروز هفته ام باید بری مدرسه بعدم خیلی فرق داره چی درس بدی 

نه یک هفته فرصت دارم انصراف بدم اگه بعد اون بشه باید خسارت بدم

آره رفتم دیدم فکر کردم داری میخونی

فکراتو بکن همین یه هفته 

ببین با خودت چند چندی بعدا پشیمون بشی هزینه زیادی باید بدی

درحال ساخت ....:)