2777
2789
عنوان

میخوام از دانشگاه انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 64 پست
بیخیال بابا دانشگاه ازاد بهتره یا فرهنگیانحقوق ابتدایی بیشتره درس ریاضی هم دارنگذشته از اون میتونی د ...

مطمئنید؟ چون من شنیدم برای ارشد فقط میتونم علوم تربیتی بخونم 

نه اتفاقا ابتدایی حقوقش کمتره هرروز هفته ام باید بری مدرسه بعدم خیلی فرق داره چی درس بدی

ابتدایی حقوقش بیشتر از دبیریه عزیزم 

(دانشجو معلم) 

🌱. 🌙✨𝐬𝐮𝐧𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐠𝐢𝐫𝐥 🌻🍂 ♡  ִֶָ  💛🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابتدایی ام با اینکه دانشجو ام هم تو موسسات ریاضی درس میدم هم عربی .با این طرز فکر پزشکی هم بخونی ...

بله حرف شما درست خیلی کارها میشه کرد ولی بگیر نگیر داره برای کسی که رشتش ابتداییه، من اگه ریاضی میخوندم شانس خیلی بیشتری داشتم برای این کارا و دستم باز بود کلا رشته های دبیری توشون جای پیشرفت کمه، ابتدایی که دیگه نور علی نور 

من ابتدایی ام با اینکه دانشجو ام هم تو موسسات ریاضی درس میدم هم عربی .با این طرز فکر پزشکی هم بخونی ...

بعد یه سوال داشتم ازتون، شما چند روز در هفته میرید مدرسه؟ و درسته که حقوق ابتدایی کمتر از دبیری هاست؟ 

برو ابتدایی اگه عاشق تدریس ریاضی میری آموزشگاه میزنی بعدم هفت هشت سال سابقه داشته باشی میتونی بری مق ...

اره واقعا درست میگید، ولی خیلی دو دلم چون بیشتر معلمای ابتدایی رشتشون انسانی بوده از ریاضی کمتر میرن ابتدایی 

تغییر رشته نه ارشد گرایشتو ریاضی بزن بعد دبیر ریاضی شو تامام

فکر نکنم بشه چون ارشد باید به رشته لیسانس مرتبط باشه من اگه برم ابتدایی ارشد باید علوم تربیتی بخونم

اره واقعا درست میگید، ولی خیلی دو دلم چون بیشتر معلمای ابتدایی رشتشون انسانی بوده از ریاضی کمتر میرن ...

الان ابتدایی علاقه نداری؟

ببین ریاضی بازار کار نداره الان بری دانشگاه آزاد مطمئنی خوشحالی؟

عاقلانه رفتار کن به نظرم 

درحال ساخت ....:)

الان ابتدایی علاقه نداری؟ببین ریاضی بازار کار نداره الان بری دانشگاه آزاد مطمئنی خوشحالی؟عاقلانه رفت ...

چون حس میکنم به رشتم ربط نداره دوست ندارم برم سمتش حس میکنم این چند سالی که دبیرستان ریاضی خوندم تلف میشه 

فکر نکنم بشه چون ارشد باید به رشته لیسانس مرتبط باشه من اگه برم ابتدایی ارشد باید علوم تربیتی بخونم

اگر محل خدمتتون نیاز به دبیر ریاضی داشته باشه، یه نامه از آموزش و پرورش میگیری، برا فوق ریاضی میخونی دبیر ریاضی میشی 

اگه هم پارتی داشته باشی ک خیلی آسون تر میشه  

🌱. 🌙✨𝐬𝐮𝐧𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐠𝐢𝐫𝐥 🌻🍂 ♡  ִֶָ  💛🌟

hamnil عزیز میشه

الکی آیندتو خراب نکن چیزی که میخوای دبیری ریاضیه ک تو آموزش وپرورش شدنیه

تو آموزش وپرورش قوانین اینقدر سخت نیست من خودم این مواردی که میگی رو دیدم خیلییییی زیاد چون نیرو کمه

چون حس میکنم به رشتم ربط نداره دوست ندارم برم سمتش حس میکنم این چند سالی که دبیرستان ریاضی خوندم تلف ...

نمی‌دونم واقعا ربطی نداره

از تجربیم میرن خب تازه خیلیا پشت کنکورم بودن با تجربی اونا چی بگن 

بری معلم بشی میفهمی هیچ فرقی بین ابتدایی راهنمایی دبیرستان نیست

درحال ساخت ....:)