2777
2789
عنوان

میخوام از دانشگاه انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو فرهنگیان پایه چهارم تا ششم ریاضیش سخته اغلب والدین معلم خصوصی میگیرن اگه منطقه ی خوبی باشی 

من پارسال معلم گرفتم کلاس چهارم ساعتی ۳۵۰ امسال احتمالا ۵۰۰ باشه 

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

میخوام حتما شاغل باشم اصلا برای همین رفتم سراغ فرهنگیان

خب یه سوال 

شما که ابتدایی فرهنگیان نمیخواستی چرا اونو انتخاب کردی ؟ 

حقیقتش من هم معلم راضی زیاد دیدم هم معلم ناراضی توصیه ای از این بابت که بمونی یا انصراف بدی ندارم فقط ایشالا هرچی به صلاحته پیش بیاد 🩷🩷

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

نه یک هفته فرصت دارم انصراف بدم اگه بعد اون بشه باید خسارت بدم

مطمئنی شما؟ اخه من دیدم دو روز انگار فرصت انصراف بود

حالا سوای این ابتدایی حقوقش بیشتره  طبیعی ام هس چون ساعت کاری بیشتری سرکار هستن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

خب یه سوال شما که ابتدایی فرهنگیان نمیخواستی چرا اونو انتخاب کردی ؟ حقیقتش من هم معلم راضی زیاد دیدم ...

چون کلا برای رشته ریاضی تنوع کمه

من اولویتمو زدم ریاضی و تنها رشته دیگه ای که میتونستم بزنم ابتدایی و فیزیک بود ک فیزیکم دوست ندارم 

قبولی دانشگاه فرهنگیان سخت تره یا دانشگاه سراسری؟؟؟کنکورشون باهم فرق داره؟

کنکور جدا داره و قبولی فرهنگیان هم بستگی به ظرفیت استان تون داره نمیشه قطعی گفت قبولی کدوم آسون تره ولی معمولا متقاضی سراسری بیشتره 

کنکور جدا داره و قبولی فرهنگیان هم بستگی به ظرفیت استان تون داره نمیشه قطعی گفت قبولی کدوم آسون تره ...

ممنون عزیزم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤