2777
2789

سلام من 30 شهریور آی یو آی کردم امروز میشه روز 11 ام ، دو بار تو این چند روز حالت تهوع و استفراغ و سوزش معده داشتم ، امروز صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود. شما بی بی چک گذاشتین؟ اگه مثبت بوده میشه بگین چه روزی مثبت شد؟

14 روز بعد تزریق hcg هات جواب بی بی چک معتبره

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با ای یو ای پری 30 روزه میشه دیگه تاخیری لانه گزینی بیشتر از 14 روز نمیتونه داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
اخه با ای یو ای پری 30 روزه میشه دیگه تاخیری لانه گزینی بیشتر از 14 روز نمیتونه داشته باشه

ببخشیدا یه سوال دیگه هم دارم.من روز 22 از پریودم آی یو آی رو انجام دادم چون فولیکولام نرسیده بود و دکتر اولش میخواست بذاره بدون آمپول رشد کنه که رشدش کم بود و آخر سر مجبور شد آمپول بده. حالا به نظرت اگه حامله نباشم کی باید پریود شم؟

کلا فرقی نمیکنه چه روزی ای یو ای کنی 14 روز بعد تزریق hcg موعدت محسوب میشه یا پری میشی یا باردار البته اگه شیافت و قطع کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40