2777
2789
عنوان

تجربه ام از دنیای ماورا طبیعه

277 بازدید | 7 پست

دوستان اگر میترسید یا مشکل خاصی دارید نخونید لطفا

من چندسال پیش توی خونه ای زندگی میکردیم که کاملا احساس میکردم توی اون خونه جن حضور داره و چندتا اتفاق برام افتاد اولیش اینکه ی شب خاب بودم و توی خاب چهره یک دوستو دیدم و بعد اون دوستم توی خاب چهرش تغییر کرد و شروع کرد به فشار دادن ساق پام و من تو خاب درد رو احساس میکردم به حدی درد داشت که هنوزم یادمه و وقتی از خاب پریدم پام درد میکرد هنوزم نگاه کردم و دیدم روی ساق پام جای انگشت هست و قرمز و کبود شده ، تجربه دومم اینکه توی اشپزخونه بودم صدای مادرمو شنیدم و جوابشو دادم اما بعد مامانم گفت من حرفی نزدم باهات

شما هم اگه تجربه اید دارید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار یکی از کاربرای اینجا گفت ساعتای نصفه شب رفته حموم 

یکهو دیده صدای خنده میاد نگاه کرده دیده ی مرده از پنجره حموم داره نگاش میکنه

بعد جیغ کشیده و پلیس خبر کردن 

پلیس گقته کسی نمیتونسته تو این ارتفاع باشه و دید بزنه

@هاردلی_کویین  

عزیزم شما اسم اون فیلم ترسناکی که ب. اساس واقعیت بود رو میدونی میگم مشخصاتش رو 

یه مرد بود که با دوربین جلوی گوشیش از خودش تو یه خونه متروکه فیلم میگرفت و خیلی می‌ترسید و اول که وارد خونه شد در رو با چندین قفل بست که نتونه فرار کنه آخر فیلم هم وقتی دست خودش رو قطع کرد فک کرد تموم شده نفرین خونه ولی یهویی تمام موجودات سمتش حمله کردن و فیلم تموم شد 

این فیلم رو شما دیدی چون به چیزای ترسناک علاقه داری گفتم بپرسم اسمشو

😐😑