شکل ب اینصورته ک اقا سه ساله بیکاره و میگه من ذهنم درگیر مسائل مالیه نمیتونم ارتباط ج.ن.س. برقرار کنم .و هیچ مشاور و دکتری هم نمیره ک مشلکش حل شه
پدرشوهرم اینا موادغذایی و پول اجاره میده
سه سال کلی نیاز های اولیع و سادمو هم نتونسم داشه باشم کلی حسرت
صحبت نمیکنه باهام الان سه ماهه قهره منم همیشه میرقتم پیش قدم ولی دیگع دلم شکسته نرفتم قهرمون شد سه ماه کینه ایه..دعوایی نیس ولی خیلی کم توجه هست .بیکاره پول نداره و هیچ پولی بهم نمیده .تو این سه سال هرچی داشتیم گزاشته تو فارکس حتی حلقه ی ازواجمون .از بقیه هم قرض گرفت گزاشت تو فارکس و سه سال فقط ضرر داده .وقتیم میگم برو کار کن میگه من برای ۱۰ و ۱۵ تومن کار نمیکنم
همیشه ب بعونع ی اینکع حوصله نداره هر مهمونی ای تنهایی رقتم و مسافرتا منو با مامانم میفرسته نمیاد پول نداره
سه ماهه پیش رفتم مشاور گفت باید خانواده هارو درجریان بزاری .الان بمن میگه مشکل مالی و رابطم شخصی بود و من باهات دردل کردم و رازمو گفتم ولی تو نامردی کردی رفتی ب همع گفتی.همش حس گناه میده و میخاد منو مقصر نشون بده. ولی خیلی بیرحمه هیچوقت حمایت مالی هیچ حمایت عاطفی هم ندیدم تو این سه ماه💔😢
من اشتباهی ک کردم این بود ک همون سه سال پیش هیچی نگفتم
شاید چون داشم داروی ضدافسردگی مصرف میکردم سِر شده بودم نمیدونسم مشکل از شرایط زندگیمه فک میکردم من کافی نیسم باید خوشحال باشم😔
اخلاقشم گیر نیس ب غذابپزم یانع پول باشه خسیس نیش هیز نیس اهل رفت و امد با خاتوادش نیس نه که مشکل داشه باشیم .کلا رفتو امدش با همه کمه