purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 710 عنوان خانومایی که پیشونیتونو بوتاکس کردید بیایید سوال دارم 105 بازدید | 9 پست روی عرق کردن هم تاثیر داشت؟ روی دونه های زیر پوستی چطور؟ اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید. 1403/05/30 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 بله دیگه عرق نکردم اصلاا،و خشکی شدید پوست .پوسته پوسته شد.ارزشش رو داره. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 710 بله دیگه عرق نکردم اصلاا،و خشکی شدید پوست .پوسته پوسته شد.ارزشش رو داره. چه خوب چقدر زدید؟ هزینش چه قدر شد؟ و اینکه تمدید هم میکنید؟ اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 چه خوب چقدر زدید؟ هزینش چه قدر شد؟ و اینکه تمدید هم میکنید؟ دو سه سال مدام میزنم.اولین بار چند سال پیش ۸ماه ماندگاری داشت،هزینه اش شد۴۰۰هزار تومن.بعدش دیگه واسه میگرنم ک میزنم از ۱تومن شرو شددوماه پیش ۱و۸۰۰شد..چون تعداد سرنگ ها و حجم مواد بیشتر از زمانی ک فقط واسه زیبایی میزدمه. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 710 دو سه سال مدام میزنم.اولین بار چند سال پیش ۸ماه ماندگاری داشت،هزینه اش شد۴۰۰هزار تومن.بعدش دیگه واس ... ممنونم عزیزمبعد بعد از اینکه زدی ورم یا قرمزی نداشتی؟ اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 ممنونم عزیزمبعد بعد از اینکه زدی ورم یا قرمزی نداشتی؟ خیلی کم..فقط جای سوراخ سوزن تا ۴روز موند..ورم و قرمزی فرد تا فرد متفاوت..اولین بار ک زدم کبودی قرمزی و درد داشتم..فک کنم الان عادت کرده.هزینه ی شما چقدر بود؟ ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 710 خیلی کم..فقط جای سوراخ سوزن تا ۴روز موند..ورم و قرمزی فرد تا فرد متفاوت..اولین بار ک زدم کبودی قرمزی ... من نرفتم هنوز عزیزم نپرسیدم اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 من نرفتم هنوز عزیزم نپرسیدم چندسالتون؟ ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 710 چندسالتون؟ ۲۴ اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 ۲۴ اگه چروک دارید انجام بدید،ولی اگه پیشونیتون صاف و هنوز خط و خطوط نداره عجله نکن.چیز خوبیه ها..یک بارم ژل(نمیدونم فیلیر بود یا ژل) زدمواسه صفت شدن گونه ،خیییلی خوب بود. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️