2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برن به جهنم عوضیاحالم ازشون بهم میخورههمین الان یه دعوای شدید سر خواهرشوهر عوضیم کردیم با شوهرم.الان ...

چرا سره خاهرش تو خونتون دعوا راه مبندازین و خوتدنو اذیت میکنین؟؟ سیاست داشته باش.شوهرتو بکش سمت خودت و خودت جواب خاهرشو بده 

خیلی به همشون احترام میذارم اللخصوص مادرشوهرم. چهار پنج ساله عروسشم تا حالا حتی با صدای بلند صداش نزدم. خیلیم دوستش دارم. اونم متقابلا منو دوست داره و بهم احترام میذاره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من از عقد به بعد کلفت خونه مادرشوهر بودم 

ولی کم کم خیلی چیزا رو فهمیدم 

من اگه یه رفتاری از خانواده شوهرم رو میخواستم جواب بدم 

شوهرم طلب کار بود  

حالا  به شوهرم و خانواده شوهرم حالی کردم چیزی به مزاجم خوش نیاد پسرتون رو سگ محل میکنم 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
فرض کن مهمونی بدن توصع مامانم اینه که من پاشم برم کمکش خونه رو آماده کنم و بشور و بساب اگر نرم اون ا ...

نه عزیزم من ۱۴ ساله ازدواج کردم چند سال اول رفتم همه کار هم کردم بعد تو یه اتفاقی فهمیدم از نظره اونا من بدترین عروسم تصمبم گرفتم دبگه نکنم و مثل غریبه ها میرم و میام بخدا احترامم هم سره جاشه.