2777
2789

من تو مهمانی ها

اگر فقط خودم باشم و خواهراش نباشن همه کارهای پذیرایی رو انجام میدم.نهایتا ظرفها رو جمع میکنم.

اگر خواهرشوهرا باشند.من فقط چای میگیرم.و استکانها رو جمع میکنم.

موقع شام خانوادگی تو انداختن سفره و جمع کردنش کمک میکنم.

اگر ببینم مادرش چایی اورده بهمون بگیره بلند میشم و خودم چایی تعارف میکنم.

همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من ۱۴ ساله ازدواج کردم چند سال اول رفتم همه کار هم کردم بعد تو یه اتفاقی فهمیدم از نظره اون ...

شرابطه دختر عمه منم شبیه شما بود همه کارا با اون بود احترامی که به جاری هاش میزاشتن کجا و جوری که دختر عموی منو میددن کجا 

شرابطه دختر عمه منم شبیه شما بود همه کارا با اون بود احترامی که به جاری هاش میزاشتن کجا و جوری که دخ ...

دقیقا.قبلا هر کار میشد از من انتظار داشتن و نمیرفتم هزار تا حرف پشت سرم بود.الان وقتی جرات نمیکنن چیزی بگن.تو هیچ کاری هم کمکشون نمیکنم.مثل مهنون میرم و میام بخدا احترامم صد برابر شده.مثلا یه لیوان بردارم ببرم اشپزخونه مادرشوهرم هزار بار میگه دستت درد نکنه عروس گلم😁😁

شما مادرشوهرتون زن خوبی بوده 🤝

آره خیلی خوبه. یه خواهرشوهرم دارم که هرجا بخوام برم اول زنگ میزنم ببینم اون میاد یا نه.

حالا جالبه برخلاف همه مادرشوهرای بد که شوهرا عاشقشونن؛ شوهر من خیلی علاقه‌ای به ارتباط با خانوادش نداره😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دوستم من خودم رو ازشون جدا کردم.درسته ارامش دارم و نیش و کنایه نمیشنوم ولی مثلا بارها شده خواهراش تو دو ساعت خونشون بودیم یک کلمه با من حرف نزدن.دوتایی باهم بودن.یا همه سرشون تو گوشی.ولی خانواده خودم اصلا اینطوری نیستن.همه با هم حرف میزنن.

مامانشم فقط تو اشپزخونه است ظرف نیشوره.میوه میاره میبره.این دخترا پا نمیشن.بعد میاد پیش من میشینه من تنها نمونم

دلم میگیره.میگم شاید من ازشون کناره گرفتم بخاطر همینه.

دوستم من خودم رو ازشون جدا کردم.درسته ارامش دارم و نیش و کنایه نمیشنوم ولی مثلا بارها شده خواهراش تو ...

میدونم چی میگی ...ولی ب نظرم آرامشت ارزشش رو داشته به جز چند مورد محدود تاحالا ندیدم از خونواده شوهر رفیق در بیاد 

دوستم من خودم رو ازشون جدا کردم.درسته ارامش دارم و نیش و کنایه نمیشنوم ولی مثلا بارها شده خواهراش تو ...

شرایط من الان مث توعه دقیقا من الان آرامش دارم با این تفاوت ک اولین سالگرد ازدواج مون ماه بعد 27ام هستش هنوز تجربه ندارم اما ازشون فاصله میگیرم