2777
2789

خیلی تنهام، جایی نیست که برم، خونه پدر و مادرم هم نمی تونم برم و بمونم. (به دلایلی) جای دیگه هم نمیشه برم و نیست که برم، دوست و اشنا و رفیق و اینا هم ندارم.

منم و پسر 5 ساله ام، با هم بیرون می ریم، بیرون شام می خوریم، کافی شاپ، پارک، خرید، توی خونه بازی، نقاشی و ... ولی وقتی که می خوابه، من نمی تونم بخوابم، شبا که می خوابه من خوابم نمی بره و سیگار پشت سیگار .... داره اعصابم خراب می شه. کسی تا حالا این تجربه را داشته؟

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سیگار مغزتو خشک می‌کنه و خوابتو کم و نابود میکنه 

نکن دختر مگه یک زن محترم یک مادر نمونه هم سیگار میکشه....

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خب سیگار مغزتو خشک می‌کنه و خوابتو کم و نابود میکنه نکن دختر مگه یک زن محترم یک مادر نمونه هم سیگار ...

فقط توی تنهایی، کسی به مخیله اش هم نمی خوره که من این کار رو بکنم، اصلاااااااااااا بهم نمیاد.

چرا با شوهرت نرفتی

پسرم براش سخته مسیرهای طولانی و پیاده روی و اینا رو تحمل کنه. شوهرم با دوستاش رفتند.

خب نکش 

چیز خوبی نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

فقط بگم‌خوشبحالت‌ک‌وقتی شوهرت نیست خونه خودت میمونی‌من شوهرم‌اصلا نمیذاره هروقت نیست من بدبخت باید بارو‌بندیل ببندم برم‌خوخه نادرش یا مادرم همیشه خدا هم‌نیست خسته شدم از اوارگی

چندوقت انقدر سختی زندگیم‌زیاد شده بشدت زیاد هوس سیگار کردم خیلی عجیب این هوسم‌چون‌من‌از قلیون دود و‌همه چی‌متنفرم ولی واقعا نمیدونم چرا همش دلم‌میخپاد سیگار بکشم شاید اروم بشن شوهرم‌سیگار میکشه ولی یواشکی نمیدونه من میدونم چندروز پیش تو جیب شلوارش ی بسته جامونده بودو‌یادش نبود من برداشتم ک‌شلوارش بشورم نمیخوام‌بهش بدم‌ک‌قبحش بریزه همش وسوسه میشم بکشم واقعا مث ویار کردم ولی خب میترسم یوقتی خوشم‌بیاد و‌دیگه عادت کنم فردا میندازمش سطل اشغال بره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تنهایی اذیتت میکنه یا بابت مسئله دیگه ای نگران شدی؟

بیشتر تنهایی، بعد وقتی تنها باشی، هحوم فکرها هم اذیتت می کنه. 

نمی دونم تجربه داشتی یا نه، یک عالمه قرص اعصاب دارم می خورم.

فقط بگم‌خوشبحالت‌ک‌وقتی شوهرت نیست خونه خودت میمونی‌من شوهرم‌اصلا نمیذاره هروقت نیست من بدبخت باید ب ...

شوهرت کارش جوریه که نباشه خونه، یا مثلا مسافرت مجردی و اینا میره؟