2777
2789
عنوان

هنوز عذاب وجدان دارم💔

1206 بازدید | 52 پست

من ۲۸ سالمه ۲۲ سالگی ازدواج کردم

ازدواجم با عشق بود

شوهرم من و بیشتر دوست داره تا من اونو ولی با این حال من عاشقشم میمیرم براش

۴ سال پیش من یه غلطی کردم یه گ.و.هی خوردم تا مرز خیانت رفتم و برگشتم

هنوز که هنوزه بعد ۴ سال بعد اینکه یه بچه اوردم الانم دو قلو باردارم عذاب وجدانش داره من و میکشه

چهرش بعد اینکه فهمید...

خودش میگه تموم شده اون قضیه براش الان اصلا مهم نیست خودتو اذیت نکن و خداییش رفتارش باهام هیچ تغییری نکرد ولی همین عذابم میده💔

چیکار کنم دیگه عذاب وجدان نداشته باشم...

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور سر شوهرت بچرخ و اسپند دود کن که اینقدر اقاست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چه جوری فهمید ؟؟

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بخدا همینجا ک گفتی زندگیت چش میره

من فک نمیکنم کسی با خیانت کنار بیاد

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️