2777
2789

وقتی در مورد رفتار غلطشون تاپیک میزنی، مثل تولد گرفتن برای همکار آقا

یا ..

روی خیلی چیزها بهتر صحه گذاشته میشه ،

من امروز به عکس پست گذاشتم تا ببینم چه بازخوردی میدن

شده قبلا تاپیک زدم از زندگیه دوستم البته به لطف هیلیا تاپیک تعطیل شد

میدونید چه بازخوردی گرفتم؟ حالا خوبه گفتم دوستم

بازخوردها 

: وای تو به شوهرت شک داری، دیگه به خانوما چکار داری ؟ طرز فکرت قدیمی ومنسوخ شده است،

- معلومه خانه نشبن هستی، بدبخت 

-شوهر تو مرض داره ، ما چرا باید تو محیط کار سخت بهمون بگذره

ـ من باتمام همکارام میزنیم تو سروکله ی هم هیچی ام تو دلمون نیست، بهرحال تایم زیادی سر کار هستیم نمیشه خشک خشک بشبنیم که، تو حتما شوهرت مورد داره ...

و ازین دست جوابها ...

من اصلا نیومدم هیچوقت برای کسی در حوزه ی شخصیه خودش ، تکلیف مشخص کنم

صرفا موضوعاتی که یک آقای متاهل ، مفعول یه جریانی میشه به دست خانومای دیگه رو مطرح کردم. 

وگرنه هرکسی برای خودش میتونه هر تصمیمی بگیره ،

هربلایی سرخودش بیاره ،به بقبه چه .

منتها نمیتونه بیاد و برای یک آقای متاهل برنامه بچینه ، بعد هرچی دلش بخواد به همسری که متاثر ازین ماحراست نثار کنه

برای خودش میتونه برنامه بچینه، برای خانوادش فامیلهاش، دوست پسرش ،  یا شوهرش

نه برای شوهره مردم بعد ام با ادبیاتی که لایقه خودش وخانوادشه تو ابن سایت  بهش بربخوره وقتی یکی از یک درد حرف میزنه

در آخر آقایون هم باید اگر مخالف جریانی هستند صراحتا به خانومهای نامربوط اطرافشون همون موقع اعلام کنند و جواب دندان شکن بدند ،تا کسی ازین دست غلطها نکنه اینهم انتظار از رفتار درست یک آقا

منم نمیپسندم

جوری رفتار میکنم ک خودم دوس دارم با شوهرم برخورد بشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه ندارنبقول دوستمون عهد دقیانوسی نیستند

چرا من ندیدم پس اینجا فقط خانومها میتونن راحت باشن مردها اگه کوچکترین خطایی بکنن خائن و پدسگن😂😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نظرتون در مورد خانمی که میاد به دوست مجردش میگه بیا برای شوهرم تولد بگیریم یا وقتی خودشو دعوت میکنید ...

در این تاپیک اصلا حرف دیگری زده شده

اینکه شما میفرمایید یه مساله دبگس کاملا سلیفه ای یه،

خیلیا با دوستانشون ودرجمع دوستانشون  تولد میگیرن

همه با عزیزانمون جشن میگیریم، کاملا بدیهیه