2777
2789

دارم دیوونه می‌شم یک بچه گربه چندماه انقدر چشمش عفونت کرده، داره کور میشه.

نگهبان ساختمون بنده خدا با یک آقایی درخواست کردم بگیرنش، نتونستن. خودم هم نتونستم بگیرمش.

حالا منتظرم بخوابه رو بزنم به سرایدار بگیرتش.

ببرمش دامپزشکی برای چشمش.

کسی می‌دونه هزینه واکسن و اینا چقدره.

چند روزه خوابش می‌بینم اصلا حالم خوب نیست، از طرفی نمی تونم بگیرمش.

از طرف دیگه پول ندارم. کلی التماس کردم مامانم بهم قرض داد اول ماه بهش پس بدم

من اسفند سال پیش بردمش

دستش شکسته بود و لنگ می زد. عکس رادیولوژی ازش گرفتن، دستشو آتل بستن، چندتا قطره ریختن تو چشمش و یه آمپول آنتی بیوتیک هم بهش زدن. 

با پول ویزیتش حدودا شد 800 هزار تومان 

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد
من اسفند سال پیش بردمشدستش شکسته بود و لنگ می زد. عکس رادیولوژی ازش گرفتن، دستشو آتل بستن، چندتا قطر ...

چقدر خوب دراومده 

دعا کن هزینش زیاد نشه از ۱ تومن که اصلا ندارم. همونجا زنگ می‌زنن پلیس بیاد ببرتم😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسفند سال پیش بردمشدستش شکسته بود و لنگ می زد. عکس رادیولوژی ازش گرفتن، دستشو آتل بستن، چندتا قطر ...

خودم دکتر باید می‌‌رفتم پولم نگه داشتم برای این نرفتم. همش هم جلو ساختمون ماست منم هر روز پیاده رفت و آمد می‌کنم می‌بینمش گریم می‌گیره

چقدر دل مهربونی داری

منو دعا کن تو رو خدا

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چقدر خوب دراومده دعا کن هزینش زیاد نشه از ۱ تومن که اصلا ندارم. همونجا زنگ می‌زنن پلیس بیاد ببرتم😆

عزیزم  

من قبلش به منشی گفتم که این گربه خیابونیه و واسه خودم نیست، برای همین هزینه حدودیش رو بگید که بدونم می تونم پرداخت کنم یا نه 

چه اشکالی داره توام همینو بهشون بگو 

چون هزینه های دامپزشکی بعضا از هزینه درمان آدمیزاد گرون تر درمیاد 

عزیزم من قبلش به منشی گفتم که این گربه خیابونیه و واسه خودم نیست، برای همین هزینه حدودیش رو بگید که ...

اره می‌گم حتما 

از طرفی هم کلی نگرانشم.

اگه نشد بگیرمش باید برم دامپزشکی ببینم جیز خواب آوری وجود داره بریزم تو شیری چیزی بخوره بگیرمش ببرمش یا نه وگرنه با این اوضاع هر دو چشمش کور میشه

خودم دکتر باید می‌‌رفتم پولم نگه داشتم برای این نرفتم. همش هم جلو ساختمون ماست منم هر روز پیاده رفت ...

عزیزم حق داری منم همینطوری بودم 

یعنی وقتی میدیدم بچه با اون جثه کوچیکش نمی تونه درست راه بره و لنگ میزنه قید همه چیو زدم و اونو بردم پیش دامپزشک 

عزیزم حق داری منم همینطوری بودم یعنی وقتی میدیدم بچه با اون جثه کوچیکش نمی تونه درست راه بره و لنگ م ...

اره اصلا حال آدم بد میشه، منم هر روز می‌بینمش اصلا غصم می‌گیره همش تو فکرشم.

دیگه چند شبه خوابش هم بینم

اره می‌گم حتما از طرفی هم کلی نگرانشم.اگه نشد بگیرمش باید برم دامپزشکی ببینم جیز خواب آوری وجود داره ...

آره حتما این کار و بکن 

حتما چشمش عفونت کرده که اینطوری شده  

دامپزشک داروی ضدانگل میده بریزی تو غذاش که عفونت چشمش کشیده بشه 

آره حتما این کار و بکن حتما چشمش عفونت کرده که اینطوری شده دامپزشک داروی ضدانگل میده بریزی تو غذاش ...

بستری می‌کنند همونجا؟

چون جا ندارم. نمی‌ذارن بیارمش خونه خانواده

اره اصلا حال آدم بد میشه، منم هر روز می‌بینمش اصلا غصم می‌گیره همش تو فکرشم.دیگه چند شبه خوابش هم بی ...

خدا به دلِ مهربونت نگاه کنه و آرزوتو برآورده کنه 

اونا که زبون بسته ان نمی تونن حرف بزنن، ما باید تا جایی که وسعمون میرسه بهشون کمک کنیم