2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سه سالی شد جالب اینجاست نصف پول خودمون رو بهمون برگردوندن. خیلی نامردن. بخدا حیف پولت برو طلا بخر ب ...

آره استارتر گرامی

ایشون درست میگن برید پولتون رو طلا بخرید و اگه یوقت هم اتفاقی واستون افتاد دوتا راه دارید یکی اینکه راحت می تونید طلاهاتون رو بفروشید و خرج اون اتفاق کنید اما راه دوم از این بهتره و مطمئنتره اینه که ایشون چون به شما توصیه کردند بیمه نخرید میان و هزینه هاتون رو جبران می کنند و یا اگر دور از جون همه واسه پدری فوت و از کارافتادگی اتفاق افتاد باز هم ایشون میان و هزینه فوت و از کارافتادگی اون پدر رو میدن

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست
آره استارتر گرامیایشون درست میگن برید پولتون رو طلا بخرید و اگه یوقت هم اتفاقی واستون افتاد دوتا راه ...

خب نه نظرشونو گفتن این دوستم 

ولی واقعا بیمه خسارت میده

من خودم کارشناس و مشاور بیمه عمر پاسارگادم که تازگی شروع به کار کردم 

از اونجایی که درصدی از مردم ازش ناراضی بودن و درصدی ام راضی 

گفتم سوالمو اینجا مطرح کنم 🤔

خب نه نظرشونو گفتن این دوستم ولی واقعا بیمه خسارت میدهمن خودم کارشناس و مشاور بیمه عمر پاسارگادم که ...

نه ایشون صرفا نظر نگفتند ایشون راهکار دادند و من هم در جواب راهکارشون این موضوع رو گفتم و ضمن اینکه کسی که نظری میده آیا به تبعات نظرش هم فکر کرده

نمیشه که من یه حرفی رو بزنم و تبعات حرفم رو قبول نکنم

متاسفانه ما عادت کردیم توی مسائلی که اصلا تخصصمون نیست اظهارنظرهای غیرکارشناسانه می کنیم و چه بسا توی موضوع مهمی مثل بیمه بدون اینکه حتی دلمون بخواد با این اظهارنظرها باعث خراب شدن زندگی هایی هم میشیم  

پس اول به خودم میگم بعد به دیگران در کاری که فیلد کاریم نیست و تخصصی ندارم نباید اظهارنظر اونم از نوع کارشناسانه ش بکنم!

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست
خب نه نظرشونو گفتن این دوستم ولی واقعا بیمه خسارت میدهمن خودم کارشناس و مشاور بیمه عمر پاسارگادم که ...

ضمنا دلیل ناراضی بودن بیمه گزاران هم تا حدود 60 الی 70درصدش مقصر ماها نمایندگان و مشاوران بیمه ای هستیم که خودمون نسبت به محصول و مزایای اون اطلاع کافی نداریم و صرفا فکر این هستیم که بفروشیم بدون در نظر گرفتن نیاز بیمه گزاران و 30 الی 40 درصدش هم بیمه گزاران که به نکات فنی که ما میگیم گوش نمیدن

ضمنا دلیل ناراضی بودن بیمه گزاران هم تا حدود 60 الی 70درصدش مقصر ماها نمایندگان و مشاوران بیمه ای هس ...

درسته خیلی ها اصلا گوش نمیدن به مشاوره 

خیلی ها هم توقعشون از اندوخته کمشون 

حقوق بالاس متاسفانه 

شمااام کارشناس بیمه ای؟

درسته خیلی ها اصلا گوش نمیدن به مشاوره خیلی ها هم توقعشون از اندوخته کمشون حقوق بالاس متاسفانه شمااا ...

بله

اینجانب جمال زیارتی نماینده جنرال شرکت بیمه آسیا و مدرس حوزه بیمه و کسب و کار هستم

میشه بیاین خصوصی یه سوال دارم ازتون

والا بلد نیستم خصوصی سایت چجوریه

یا راهنمایی بفرمایید که چیکار باید بکنم و یا اینکه می تونید در واتس اپ به شماره من پیام بدید

09335538110

2825
2823
2791
2779
2792