2777
2789
بچه ها تو رو خدا با سمنانی جماعت وصلت نکنید.۵ سال آذگاره خون به دل من کردن.عقاید کهنه و خیییلی سنتی/ ...

من 20 ساله تو سمنان زندگی میکنم . کسی رو ندیدم تو کار جادو جمبل و اینا باشه . 

سمنان مث همه جاهای دیگس خوب داره ممکنه بدم داشته باشه . 

دلیل نمیشه یکی ازون بدا ب شما افتاده کل مردمو زیر سوال ببری . مردم سمنان خیلیم آرومن اتفاقا .

مغازه هام مث همه جاهای دیگه تا 2 شب بازن . هیچ مشکلی نداره میتونید با خیال راحت تو سمنان زندگی کنید . 

بچه ها تو رو خدا با سمنانی جماعت وصلت نکنید.۵ سال آذگاره خون به دل من کردن.عقاید کهنه و خیییلی سنتی/ ...

سلام . نباید کل مردم یک شهر رو زیر سوال برد.هر جایی آدم خوب و بد هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خسته کننده اند ، فقط خودشون (پدر و مادر و خواهر و برادر) رومی بینند ، داماد پرست هستند ، عروس رو داغ می کنند ، تا حد  دق دادن با عروسا بد هستند بی دلیل و منطق ، عروس غریبه باشه یه ور ، عروس فامیل باشه جور دیگه ! در کل مزخرفن ، هر جا به نفعشوون باشه مهربونن و هرجا به ضررشون باشه پای رسم و رسوم رو وسط میارن ، نه عیدی ، نه شب یلدایی برای عروس نمیارن و لی برای دختراشون توقع دارن بهترینها رو بیارن ، حرف مفت زن هستند ، به همدیگه رحم نمی کنند ، حسودن ، چشم ندارن موفقیت کسی رو ببیند حتی بچه های فامیل رو ، فقط خانواده خوشون رو مه می دونن ، توقع احترام ، مهربونی ، سوغاتی از دیگران دارند ولی خودشون هیچ کاری برای دیگران نمی کنند.ایراد گیر هستند .اهل احترام به دیگران نیستند . خشک و خود بین و خسیس از هر نظر هستند به مادر شوهرا و مادر  خانمها اصلا احترام نمیزارن . خلاصه من هم با نظر شما موافقم و اصلا توصیه به وصلت با سمنانی ها رو نمی کنم.  

ما ی بار گذرمون گرفت سمنان تو بارون شدید گیر کردیم ی زن و شوهر میخواستن مارو ببرن خونشون

اتفاقی بود وگرنه همشون اینطوری نیستند تعارف الکی کردن بدون اگه میرفتید خونه شون ، هم شما پشیمون می شدید هم خودشون از تعارف خودشون پشیمون می شدند    

موافق نیستم درصد انسانهای عوضی و خسیس و دوبه هم زن زیاده بینشون

همه جا خوب و بد داره، من دو سال زندگی کردم اونجا، انسانهای خوبی رو دیدم، واقعا کاری به کار کسی ندارن، همه جا خوب و بد داره، کلا جنس ما ایرانی ها داره بد میشه