2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمدی نژاد.روحانی همه سمنانی اند.احمدی نژاد مال آرادان گرمسار بودند روحانی مال سرخه سمنان.

کلا همشهریتی ما همه زدن تو کار ریاست جمهوری😂😂

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم

توی شهرسمنان بیشترمردم شمالی هستندبیشترشون من   ازسال ۸۴سمنان هستم وضع مالی سمنانیا خیلی خوبه 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

اکثرا قشر کارمند هستن و بسیار آدم های آروم و سرشون توی زندگیه خودشونه کاری به کار کسی ندارن و زیاد اهل رفت و امد با غریبه ها نیستن..بینشون مذهبی و معمولی و آزاد هستن...

اهل دورویی نیستن به قول معروف چاخان و چاپلوسی اصلا نمیتونن بکنن و اگه ازت بدشون بیاد یا خوششون بیاد از قیافشون معلومه😂

خانواده دوستن شدید برا خانوادشون خرج میکنن ولی پول الکی برای عیاشی و برا دوست و رفیق نمیدن شاید برا همینه که بهشون میگن خسیس گاها!

شهرشونم به شهر ارواح معروفه چون مغازه ها رو سر شب میبندن میرن خونه و کلا شهر اروم و ساکت و امنی داره اونایی که مثلا از تهران میرن سمنان یکم افسرده میشن اونجا چون تهران تا صبح بازه مغازه ها و شلوغه😆

سمنان کویریه و مردمش کمی خشک هستن به همین خاطر

اختلاف طبقاتی در این شهر کمتر به چشم میخوره و همه اکثرا تحصیل کرده و زندگیه خوبی دارن

البته هر شهری خوب و بد داره اینایی که گفتم کلیت اونی بود که خودم دیدم حالا نمیدونم!

تا همین جا بلد بودم

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

نریزیدسرمن بدبخت چیزی که تاحالادیدم خسیس بازی درمی اوردند

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

رئیس جمهور پروره سمنان..دمش گرم😂

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

الان سه ساله دیگه سمنان مثل قبل نیست مغازه هاتا دوازده ی شب باز مردم همیشه تایک ودوبیرون هستندمن خودم ازسال ۸۴سمنانم عاشق شهرشم من خود سمنانم

دوستی دارو که معتقده آدمهای هر شهر شبیه آ بو هواش میشن

گرم و خشک مثل اهالی استانهای مرکزی

گرو و صمیمی مثل استانهای جنوبی که گرم و مرطوبه

و ....

نمیدونم راسته یا نه خواستم ببینم کس دیگه ای همچین چیزی شنیده؟

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

بچه ها تو رو خدا با سمنانی جماعت وصلت نکنید.۵ سال آذگاره خون به دل من کردن.عقاید کهنه و خیییلی سنتی/طرز فکر افتضاح پایین/بسیاااار خسیس ینی مالشون به جونشون بستس

اصلا به هیچ رسم و رسومی اعتقاد ندارن،نه عیدی آوردن نه شب یلدایی ... هیچی هیچی

پسراشون فوق العاده خانواده دوست ینی زن و بچه نفر دوم تو‌زندگبشونه پدر و مادر و خواهر برادراشون همیشه اول

چند وقتی هم هست متوجه شدم دستشون تو جادو جمبله

خدارو شکر که بچم سقط شد از این خانواده بچه ندارم و دارم حدا میشم

هر کی هم میگه خوبن یا خودش سمنانیه یا وصلت نداشته باهاشون در حد یه همکار یه همسایه به دوست بوده

خیلیا قبل ازدواج به من اینارو گفتن، کور شده بودم نفهمیدم