2777
2789
قشر کارمند  دو شغله و پول جع کن و خسیس . بی رحم

شما فقط عضو شدید که بدو بیراه به مردم این شهر بگید؟از نظر من شماهم سطح فرهنگتون خیلی خیلی پایینه

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فقط عضو شدید که بدو بیراه به مردم این شهر بگید؟از نظر من شماهم سطح فرهنگتون خیلی خیلی پایینه

حقیقت تلخه وگرنه چه لزومی داره آدم اینطوری حرف بزنه مگه اینکه سمنانی باشی و دفاع کنی

حقیقت تلخه وگرنه چه لزومی داره آدم اینطوری حرف بزنه مگه اینکه سمنانی باشی و دفاع کنی

سمنانی نیستم و باهاشون هیچ برخوردی هم نداشتم ولی کلا این طرز حرف زدن خیلی خیلی زشت و زننده اس

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

[QUOTE=212137241]سمنانی نیستم و باهاشون هیچ برخوردی هم نداشتم ولی کلا این طرز حرف زدن خیلی خیلی زشت و زننده اس[/QUOTE

لطفا به شما بر نخوره .حقیقته و برای باز شدن چشم و گوش مجردها مفیده بدونن .چون وصلت با این قوم اشتباهه . هر کی از هر قومی با سمنانی ها معاشرت کنه به این نتیجه می رسه! دیدم که می گم !! بچه تو ختم مادرش شرکت نکرد . مادر به دخترش رحم نکرد . پسره با مادرش قهره . من که هیج جا ندیدم جز تو سمنان. هر جا مهمونی میرن بعدش شر به پا میشه یا اگه نشه حرف در میارن! از غذا بگیر تا تزیین خونه در رو  و غیره  راستی واقعا اهل دعا نویسی و سرکتاب و جادو و جنبل هستن .....دیدم که میگم نه یه خانواده چند تا خانواده دیدم . هیچ قومی رو از ترک ، لر ، بلوچ و شمال و جنوب و مشهدی هیچ قومی رو قبول ندارن فقط میگن سمنان

اتفاقی بود وگرنه همشون اینطوری نیستند تعارف الکی کردن بدون اگه میرفتید خونه شون ، هم شما پشیمون می ش ...

دقیقا همینطوره تلکی تعارف میکنن بعد که میری چنان زیز ریرکی باهات بد برخورد میکنن فرار میکنی

از هرکی بپرسی میگه سمنانیه خسبسن بدم خسیسن تمام مذهبشونم روسریه هم دروغ میگن هم به شدت غیبت میکنن هم به شدت بفیه رو مسخره میکنن این تو همشون مشترکه

تو رو خدا اگه واسه وصلت و ازدواجه نکنید

ینی نشد از یه عروسی بیایم دو ساعت نشینن بد همه رو بگن

فقط میگم خدا لعنتشون کنه که سر دخترای کردم همچین بلاهایی میارن غریب کشن عروس غریب بگیرن اشکشو‌در میارن همشونم خدمتکار میخوان نه عروس 

بچه ها تو رو خدا با سمنانی جماعت وصلت نکنید.۵ سال آذگاره خون به دل من کردن.عقاید کهنه و خیییلی سنتی/ ...

واقعا راست می گه من با سرخه ای وصلت کردم عروس داغ می کنند خیلی با عروس بدن در ضمن دلشون نمیاد رسم و رسومات انجام بدن ادای ادم های مذهبی رو در میارن عاشق داماداشونن

منم سمنانی نیستم و تو زندگیم کلا با دو سمنانی برخوردم. ب نظرم خانومای سمنانی خونه خراب کنن. یکیش زندگی عروس دائیم خراب کرد ب زور خودشو وارد زندگی اینا کرد دومیشم پسر همسایمون کورد قوچان بود یه دختر سمنانی ب زور اومد عروس اینا شد و پسر همسایمون خانومش ک سیدم بود رو طلاق داد به خاطر اون دختر سمنانی. طفلکی عروس همسایمون ک سیدم بود با دو تا بچه دختر با چش گریون زندگیش مجبور شد ول کنه بره. اصلا ذهنیتم خراب شده راجب سمنانی ها شاید همشون اینجور نباشن من کلا دو تا سمنانی می‌شناختم ک اینجوری بودن

خصوصیات کلی سمنانی ها

مهمان نواز . بدون هیاهو. 

با پول و ظاهر خر نمی شن . سخت گیر و چموش

عموما ساده و بی آلایش

اقتصادی . نکته بین و خرده گیر

محافظه کار و تودار

متعهد . تجربه ۲۵ سال زندگی در سمنان!

من 20 ساله تو سمنان زندگی میکنم . کسی رو ندیدم تو کار جادو جمبل و اینا باشه .  سمنان مث همه جا ...

انشاالله یه شوهر سمنانی قسمت خودت یا عزیزترین کسانت بشه طعم خوب سمتانی هارو بچشی هرچند با این مدل طرفداری مشخصه خودت احتمالا سمنانی هستی

بچه ها تو رو خدا با سمنانی جماعت وصلت نکنید.۵ سال آذگاره خون به دل من کردن.عقاید کهنه و خیییلی سنتی/ ...

وای دقیقا همینطوره که میگی اینا فقط باید تو خودشون وصلت کنن چون خودشون خوب از پس خودشون برمیان غریب کشن انقدر خسیسن که حد و حساب نداره عروس رو هم فقط برای حمالی میخوان عین دوره قاجار فکر میکنن خیلی کوته فکرن