2777
2789
عنوان

دست درازی شوهرم به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3276 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من پیش اومده ولی نتونستم هیچوقت بگم الآنم گاهی اون آدم و میبینم الان دانشجو ام اون موقع کلاس سوم چهارم بودم شوهر خواهرم نبود البته شوهر یکی از اقوام نسبتا نزدیک 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

اولین کاری که باید کنی خونسردیه نفس عمیق بکش اروم باش .اول اینکه ایا خواهرت از اینکه همچین دروغی بهت ...

نمیدانم چه سودی داره همش میگه طلاق بگیر شوهرم آدم خوبیه تا حالا تواین ده سال ازش چیزی ندیدم چیزی ندیدم هیچی ندیدم 

تازه خواهرت الان عقلش میرسه  دلش نمیاد بعده ده سال زندگیتو خراب کنه  اگر بی منظور بود همون موقع میگفت 

به نظر من شاید دوباره شوهرت یه چیزی گفته یا کاری کرده میخواد تو جلوشو بگیری از این طریق 

یا از چیزی لجش گرفته میخواد زندگیتو خراب کنه 

البته اینا احتماااااااله 

قاضی خداست ...

استارتر طبق اتفاقی که برای خودم افتاد بهت میگم احتمالش خیلی زیاده که واقعاً شوهر خواهرت یه کاری کرده باشه من دقیقاً ۷ سال پیش وقتی که ۲۰ سالم بود یه اس‌ام‌اس خیلی خیلی بد شوهر خواهرم برام فرستاد من به مامانم گفتم که همچین کاری رو کرده و اون موقع من ازدواج کرده بودم یک سالی بود می‌خواستم برم به شوهرم و برادرم بگم اما مادرم اجازه نداد گفت نه به خاطر خواهرت بچه داره این کارو نکن و فلان و اینا و من مجبور شدم خلاف میل باطریم سکوت بکنم به خاطر اینکه زندگی اون از هم نپاشه  الان که هفت هشت سال گذشته همش پیش خودم میگم کاش می‌گفتم که بدون شوهرش چه آدم پس فطرتیه داره با کی زندگی می‌کنه

تازه خواهرت الان عقلش میرسه دلش نمیاد بعده ده سال زندگیتو خراب کنه اگر بی منظور بود همون موقع میگف ...

نه من دعوا کردم خونه خواهرم ازدواج کرده دوماه نمیدانم بی منظور یا نه 

و اون‌هایی که دارید می‌گید احتمالاً خواهرت داره دروغ میگه خوش به حالتون واقعاً از ته دل براتون خوشحالم که هیچ وقت تجربه همچین چیزی رو ندارید که بی برو برگرد میگید اون آدم داره دروغ میگه کاش هیچ وقت تجربه همچین چیزی رو نداشته باشید که اون آدم مدام جلوی چشمتون باشه و شما هیچ چیزی نتونید بگید و حتی وقتی دهن باز کنید و بگید همه متهمتون کنن به دروغگویی

دختره مگه مریضه همچبن کاری کنه یه درصد فکر کنین ممکنه راست گفته باشه

من که نگفتم دروغ میگه 

بالتر گفتم پیگیر باشه ولی تا مطمئن نشده زندگیشو بهم نزنه 

متاسفانه نوجوانهای الان بعضیاشون تعادل ندارن ... چندتا داریم که فامیل و یه طایفه رو بهم ریختن و هیچ دوا و درمانی هم نمیکنن خودشون رو 

فقط جیغ و داد و آبرو ریزی 

انشالله ختم بخیر بشه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
استارتر طبق اتفاقی که برای خودم افتاد بهت میگم احتمالش خیلی زیاده که واقعاً شوهر خواهرت یه کاری کرده ...

شاید اشتباهی ارسال شده مادرت چقدر فهمیده عمل کرده که نزاشته ی اشتباه شر به این بزرگی راه بندازه