2777
2789

هر وقت چیزی درباره خانوادم میگم مثلا اینکه باید حداقل هفته ای ی بار بهشون سر بزنه فورا اسم خانواده شو پیش می‌کشه کلا برا هر چیزی چ جوابی بهش بدم. 

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ردش کن ،خودتو بدبخت نکن 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خب چی گفته الان 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بیراه نمیگه بنظرم هر رفتاری با خانوادت داره باید توعم متقابل با خانوادش داشته باشی(البته اگ خانوادش خوبن اگرم نه ک زمان میبره تا متوجه این موضوع بشه)

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم شوهر منم موقع اشنایی همین بود

حتی بهم نگفت  یه وقت نباشه بگی خونه مامانت نمیام  خوشم نمیاد و اینا

یا بهم میگفت احترام خیلی برام مهمه

مشکلی که نبود  توقعاتش میگقت

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️
بیراه نمیگه بنظرم هر رفتاری با خانوادت داره باید توعم متقابل با خانوادش داشته باشی(البته اگ خانوادش ...

چرا پشت حرف من میگه میترسم فردا هم هی بخواد همینجوری کنه

اوله زندگی اینقد خانواده خانواده نکنید تروخدا عجبا

وای واقعااااا

ما سر این جریان داشتیم ب جدایی میکشیدیم تو نامزدی

وقتی هر دو کنار گذاشتیم الان شیش ساله با آرامش با خوب و بد هم کنار اومدیم 

واقعا درک نمیکنم اینایی رو ک سر خانواده آشوب میکنن چه مردش چه زنش

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

الان چطوره ؟

الان خوبه بد نیست

اما خب توقع داره به میزان مساوی خونه خانواده ها بریم

یا اگر چیزی برای مادرم بگیرم  اونم یچیزی میخره

منم مشکلی ندارم

با خودم میگم حداقل بهتر اینه ک بگه لازم نیست واسه خانوادت کاری کتی😂

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️
وای واقعاااااما سر این جریان داشتیم ب جدایی میکشیدیم تو نامزدیوقتی هر دو کنار گذاشتیم الان شیش ساله ...

اینکه پشت سر من میگه میترسم فردا هم هی مقایسه کنه خب خوب نیست