2777
2789
عنوان

مردا بیاین

288 بازدید | 35 پست

می پذیرین آیا موقعیت شغلی و درآمد مرد

باید حداقل یه سطح بالاتر از رنش باشه.

موقعیت زن بالاتر باشه تقریبا همشون به مشکلی می خورن

بعدش فکر کنم مرد درآمدش کمتر باشه احساس شرم کنه

نظرتون چیه

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه موز برمیدارم میرم🖐🏻🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

معمولا همینه 

مگر این که زن خیلی عاقل و متواضع باشه که به روی همسرش نیازه و ارزش همسرش رو با پول نسنجه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

مشکل اینجاست

دخترا پابه پای مردا موقعیت شغلیشون رو بالا می برن

ازدواج بعدا خیلی مشکل میشه

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

موافق ام

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

مدرک تحصیلی من از همسرم بالاتره ولی شعور و مردم داری شوهرم از من بهتره 

ما اول با شخصیت همدیگه زندگی میکنیم بعد با مدرک تحصیلی و پولمون

آدم ها اگه واقعا حامی همدیگه باشن میتونن کنار هم پیشرفت کنن

مثلا کاری که من می تونم بکنم یه دختر هم می تونه

ولی قدیم اینطور نبود

مدرک تحصیلی من از همسرم بالاتره ولی شعور و مردم داری شوهرم از من بهتره ما اول با شخصیت همدیگه زندگی ...

مدرک مهم نیست

مهم درآمده

منم حانومم ببخشید نظر میدم، نظر شخصی خودمه، برای من مهم نیست

خب اشتباه می کنین

خواستین دلیل بگم

مثلا کاری که من می تونم بکنم یه دختر هم می تونهولی قدیم اینطور نبود

نه بابا شرایط برا کار دخترا سخت تره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪