2777
2789
عنوان

دخترانه

95 بازدید | 14 پست

یکی دوستام نی نی سایت نداره 

گفت براش اینو پست کنم : 

« سلام ، من حدود ۱۳ چهارده سالگی وقتی هیچی از رابطه جنسی نمیتونستم ، یکبار انگشتمو فرو بردم توی واژنم و بعد در اوردم ، خون و دردی هم نداشتم 

تا به امروز که متوجه شدم دختر ها بکارت دارن 

به شدت مضطرب هستم نکنه بکارتم زده شده باشه ، تو رو خدا بدون مسخره کردن راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیزی نیست آلت مرد واردش نشه و معلوم نشه ک رابطه جنسی داشتی قبلا مشکلی برات پیش نمیاد

خیلی مضطربه میگه 

میخواسته ببینه چیه 

اصلا از بکارت و اینا خبر نداشته که ممکنه زده بشه 

خیلی هم دختر پاکی هست  

همیشه پارگی بکارت با درد و خونریزی همراه نیست، به ماما حتما مراجعه کنه و درخواست معاینه بکارت بده تا ...

به نظرتون با مادرش درمیون بزاره این موضوع رو ؟

یعنی ممکنه با یکبار دست زدن آسیب ببینه 

خیلی مضطربه میگه میخواسته ببینه چیه اصلا از بکارت و اینا خبر نداشته که ممکنه زده بشه خیلی هم دختر پا ...

حالا بماند که هرچی شده گذشته ولی اگه خیلی نگرانه بره پیش ماما یا دکتری که سر دربیاره و نگاش کنه معلوم میشه زده یا ن

به نظرتون با مادرش درمیون بزاره این موضوع رو ؟یعنی ممکنه با یکبار دست زدن آسیب ببینه

بستگی به مامانش داره تا چه حد همراه هست

اگه میدونی میخواد تنش و استرسو بیشتر کنه نگه

خودش بره دکتر یا با خواهری چیزی

ولی احتمالا اسیبی ندیده باشه

بستگی به مامانش داره تا چه حد همراه هستاگه میدونی میخواد تنش و استرسو بیشتر کنه نگهخودش بره دکتر یا ...

خیلیا میگن تا الت مرد وارد نشه 

خود ارضایی آسیبی نمیزنه 

و دکتر مشخص میکنه که این حالا رابطه جنسی داشته یا نه

۱۵

باید با یک بزرگتر صحبت کنه و بعد به پزشک مراجعه کنه، چون دکتر مامان قبول نمی کنه معاینه کنه... اگر نمی تونه با خانواده صحبت کنه چند سال صبر کنه تا سنش بیشتر بشه و خودش به تنهایی بتونه به دکتر ماما مراجعه کنه.