بی بی چک ممکنه برای بعضیابارداری رونشون نده من بارداربودم ولی منفی نشون میدادبه بی بی چک اکتفا ...
خداکنه خیلی دوس دارم نی نی داشته باشم
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زدم ده روز پیش منفی شد رفتم دکتر از خون داد گفت بی بی قطعی نیس هورمون دقیق تره فردا جوابش میاد ...
انشالله عزیزم مثبت بشه
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اره الان دو ماهه که گذشته یعنی فردا میشه دوماه ولی بی بی زدم ده روز پیش منفی بود این درد سینه هم ...
چرادوماه نشدی ونرفتی دکتر انشاالله که حامله باشی دختریه خونسردی من یه هفته بیشترطاقت نیاوردم رفتم ازمایش دادم اگه حامله باشی که هستی فکرکنم وقت شنیدن ضربان قلب بچه باشه وای چه لحظه ایه چقدرشیرینه