2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 55 پست
بی بی چک ممکنه برای بعضیابارداری رونشون نده من بارداربودم  ولی منفی نشون میدادبه بی بی چک اکتفا ...

خداکنه خیلی دوس دارم نی نی داشته باشم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دوتا میزدی که مطمین بشی  البته نود درصد درست نشون میدن

من زدم ده روز پیش منفی شد

رفتم دکتر از خون داد گفت بی بی قطعی نیس هورمون دقیق تره

فردا جوابش میاد دعا کنید مامان شده باشمممممممم  

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همینجوریم... خیلی درد دارم ...دعا کنید فردا ازمایشم مثبت باشه وگرنه حتما مریضی بدی گرفتم که انقد ...

نه درد که طبیعیه انشاالله هستی ازتاریخ پریودیت گذشته؟

💘عشق من پسرمه💋💋💋
من زدم ده روز پیش منفی شد رفتم دکتر از خون داد گفت بی بی قطعی نیس هورمون دقیق تره فردا جوابش میاد ...

انشالله عزیزم مثبت بشه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نه درد که طبیعیه انشاالله هستی ازتاریخ پریودیت گذشته؟

اره الان دو ماهه که گذشته

یعنی فردا میشه دوماه

ولی بی بی زدم ده روز پیش منفی بود

این درد سینه هم الان یک هفته است شروع شده

نه اینقدر زیاد، مثلا سوتینم رو باز میکردم یا میپوشیدم درد خفیفی داشتم. یا ببخشید مثلا شوهرم دست میزد ...

منظورم دقیقا همین بود  

ولی مال من یکم دردش بیشتره

انشالله که مثبت بشه گلم

ممنون گلم.انشالله

بخداتازه ازمایشم بعدگذشت پریودیم نشون دادقبل تاریخ پریودیم منفی بودبایدبزاری بگذره بعد

منو دعا میکنی که فردا ازمایشم مثبت باشه؟

خیلی محتاج دعا هم خیلی  

اره الان دو ماهه که گذشته یعنی فردا میشه دوماه ولی بی بی زدم ده روز پیش منفی بود این درد سینه هم ...

چرادوماه نشدی ونرفتی دکتر انشاالله که حامله باشی دختریه خونسردی من یه هفته بیشترطاقت نیاوردم رفتم ازمایش دادم اگه حامله باشی که هستی فکرکنم وقت شنیدن ضربان قلب بچه باشه وای چه لحظه ایه چقدرشیرینه

💘عشق من پسرمه💋💋💋
عزیزم چند سالته؟

من 22 سالمه  

ولی خوب خیلی نی نی دوس دارم

شوهرمم خیلی دوس داره

الان 2 ماهه که اقدامم

این ماه میشه ماه سوم...هر ماه دارم ناامید میشم ...اگه فردا جوابش منفی باشه خیلی دلم میشکنه