2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 55 پست
سلام من سه روز پیش اقدام کردم ، احساس کشش زیر شکمم دارم و نفخ و یبوست اشتهامم خ زیاد شده نمی دونم ...

الان دو ماهه که پری نشدم

سینه ام خیلی درد میکنه

عضلات شکمم خیلی گرفته

احساس سرگیجه هم دارم وقتی خیلی فعالیت میکنم

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
تهوع خستگی تنگی نفس حساس شدن حس بویایی حساس شدن سینه ها

یعنی سینتون حتی موقعی که میخواستید لباستون هم عوض کنید درد میگرفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه هفته مونده به پری درد داشتم فکر میکردم میخوام پریود شم .روزی که باید میشدم دردام وحشتناک شده بود دیگه گریم دراومد ولی پریود نشدم سینه دردم داشتم ،فرداشم نشدم و بازهم دردداشتم بعد پس فرداش بی بی زدم مثبت شد

ازمن ۶ روزگذشته سابقه پریودنامنظم به هیچ عنوان نداشتم بی بی چکم منفی بود.سینه هام حساس شده.کمردرد.نف ...

اگه از موعد پریودت شش روز گذشته بیبی چک بزن نشون میده

اللهم صل علی محمد و ال محمد

درد سینه،تکرر ادرار،سرگیجه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
لیلاجان اسپرم هنوزنرسیده که بزاربرسه بعدعلایم بزنه بیرون😆😆😆شوخی کردماناراحت نشی  من خودم سر ...

مال منم ورم کرده  و درد داره خیلی حساس شده

اگه از موعد پریودت شش روز گذشته بیبی چک بزن نشون میده

امروززدم منفی نشون داد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
انشالله ماه بعد مثبت میشه    

انشالله

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
علائمم سرسینه ام خیلی سیاه شده بود سینه ام سفت ودردمیکرد  همش فکرمیکردم یکی نافمومیکشه ولی ته ...

من همینجوریم...

خیلی درد دارم ...دعا کنید فردا ازمایشم مثبت باشه وگرنه حتما مریضی بدی گرفتم که انقدر درد میکشم

دوتا میزدی که مطمین بشی  البته نود درصد درست نشون میدن

گذاشتم دوروزبعدکه یه هفته کامل بشه بزنم چون پریودنشدم وترشحی هم ندارم که بدونم پریودبشم