بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من یه هفته مونده به پری درد داشتم فکر میکردم میخوام پریود شم .روزی که باید میشدم دردام وحشتناک شده بود دیگه گریم دراومد ولی پریود نشدم سینه دردم داشتم ،فرداشم نشدم و بازهم دردداشتم بعد پس فرداش بی بی زدم مثبت شد
اگه از موعد پریودت شش روز گذشته بیبی چک بزن نشون میده
امروززدم منفی نشون داد
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دوتا میزدی که مطمین بشی البته نود درصد درست نشون میدن
گذاشتم دوروزبعدکه یه هفته کامل بشه بزنم چون پریودنشدم وترشحی هم ندارم که بدونم پریودبشم