2777
2789
عنوان

عقدمون طولانی شده مشکلم با مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 82 پست
من همش میترسم اون به این همه کم اومدن قناعت نکنه ولی هروقت بیکار باشه حوصلش سر بره برداره بساد خونه ...

ادم فضول و بد همه جا هست حالا تینجا مادرشوهرته خونتو عوض کنی همسایته باید روی خودت کار کنی که بتونی تحمل کنی

🫐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتونستم انقد مستقیم به همسرم راجب این موضوع بگمتا حدودی گفتم ولی نه کامل باید بیشتر باهاش صحبت کنم

غیر مستقیم بگو

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من یه مقدار نگرانم از بابت اونجا رفتن ولی فک میکنم بخاطر نامزدمم که شده راضی به اونجا رفتن شدم با خ ...

چون حس کردم خیلی ادم حساسی هستی آدمیکه انقدر به مادرشوهر و حرفاش بها میده که احساس خفگی میکنه خیر بنظرم نرو اونجارو اجاره بدید و با کمک پدر و مادرت یه خونه کوچیک اجاره کنید

هرکسی دردی داره منم ازدواج کردم و خانوادم قید منو زدن و دردم همینه میترسم بعدا مشکلی پیش بیاد توی زن ...

اتفاقی که نیافتادرو انقد نگرانش نباش عزیزم تمرکزتو بزار رو زندگیت شک نکن خانوادتم یجایی برمیگردن بهت آخه بچشونی کسی که دل از بچش نمیکنه بلاخره درست میشه

ببین باید عادت کنه نزدیکتونه دم ب دیقه نیاد اونجا 

منم مادرشوهر سابقم با ما تو یه کوچه بود اوایل صبح ساعت هشت صبح هرروز زنگ درو میزد میومد مینشست یکی دوساعت حالا من خوابالو و گیج همیشه هم تیکه مینداخت ک عهههه خواب بودی من از پنج بیدارم فلان

دوباره عصرا میومد مینشست احساس راحتی نداشتم کلافه میشدم کم کم محلش ندادم میرفتم توی اشپزخونه مشغول میکردم خودمو اینم دیگ دست و پاشو جمع کرد و خیلی کمتر میومد ولی بعدش زایمان کردم باز وقت و بیوقت میومد خونمون ب بهونه دیدن بچه.....

ادم فضول و بد همه جا هست حالا تینجا مادرشوهرته خونتو عوض کنی همسایته باید روی خودت کار کنی که بتونی ...

حد اقل همسارو میشه راه نداد تو خونت  یا نری خونش مادرشوهرو میشه چکار کرد🫤

هروقت تونستید اونجا رو بفروشید جای دیگه بخرید یا اجاره کنید 

خودت و مشغول کن که رفت و آمد نداشته باشی 

خونش هم نرو تهش دعوت کرد با همسرت 

شوهرت میره سرکار یا کار کن یا برو خونه بابات 

یا خودت و با زندگی مشغول کن 

مثل غریبه و در حد تعادل باشید احترام حفظ باشه همین.دیدی داری خیلی اذیت میشی با کادو عروسی و ....برید جای دیگه اجازه بشینید

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
من همش میترسم اون به این همه کم اومدن قناعت نکنه ولی هروقت بیکار باشه حوصلش سر بره برداره بساد خونه ...

هروقت اومد در رو باز نکن . بعد هم بگو بیرون بودم بازار بودم باشگاه بودم کلاس بودم مریض بودم و خلاصه کلی بهونه بیار . انقدررررررر رسمی باش تا یاد بگیره .

من انقدر از این کارا کردم که گاهی هم که واقعا خونه نبودم پشت سرم میگفتن در رو برامون باز نمیکنه . الانم کلا نمیان 

فقط من ماهی یکبار میرم نیم ساعت میشینم و میام . دیگه اصلا مشکلی نداریم باهم . 

تنها مشکلم اینه که خونشونو زدن به اسم پسر بزرگشون و شوهر من هیچی اصلا بهش زنگم نمیزنن . که مهم نیست 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
ببین باید عادت کنه نزدیکتونه دم ب دیقه نیاد اونجا منم مادرشوهر سابقم با ما تو یه کوچه بود اوایل صبح ...

اره واقعا سخته یه سریا فک میکنن خونه پسرشون خونه خودشونه هروقت دلشون میخواد میتونن برن بچه دار که بشی دیگه بدتر

روزا شوهرت میرع سرکار 

آیفون و خاموش کن بگو چون میخابم آیفون خاموشه ،یا گوشیم سایلنت ،در زد بگو حموم بودم نشنیدم .

بنظر من در حد تعادل باشید رفت و آمد زیادی و زیاد راحت بودن خوب نیست .توام نرو جز همراه همسرت ب عنوان مهمانی 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫