یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سونو ندادی؟واژینال نه شکمی؟ چند روز از پریت میگذره؟
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خوب پوچ نیست تو ۶ هفته واژینال جنین و قلب و میبینن ،شکمی ۸ هفته، استرس نداشته باش
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اخه دوتا سابقه پوچ دارم بخاطر اون میترسم دوبار قبلی بتا دوبرابر نشد این سری دکتر گفت نمیخواد بتا رو ...
امیدت بخدا ،منی که تجربیات منفیم بیشتراز شماس از پوچ و سقط و خارج رحمی میگم از الان خودتو بسپار بخدا فکر و خیال و استرس نداشته باش منم بعد بارداری پوچ دخترم بدنیا اومد
مرسی عزیزم یعنی دیگه بتا رو تکرار نکنم ؟همسرم میگه چون الان ضعیفه هی خون نده ممکنه دلیل سقط باشه مون ...
نه دیگه ، خونم نده نه اینکه خونت کمه ،استرس میگیری بدتره، فولیک اسید بخور روزی یدونه فعلان تا ۸ هفتگی به امید خدا برو سونو،بسلامتی بیاد بغلتون🌹