2777
2789
عنوان

کیا در حال تمیز کاری خونه هاشونن

261 بازدید | 37 پست

یکی بیاد به من ی چی بگه من پاشم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

دارم غذا درست میکنم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خيلي دوس دارم پاشم يه تميزي حسابي بكنمولي خب شرايط نميزاره

چه شرایطی؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

چایی

شربت

گذاشتم رو میز

خونم برق میزنه

پسرم داره کارتون میبینه

منم با تاپو شلوارک و موهای گوجه ای ناهار درست میکنم

دیشب گازو تمیز کردم یک برقی میزنه کیف میکنی

خودتونو از این لذتا محروم نکنید😉

.

من دیروز گردگیری و تمیز کاری کردم امروز باز یه جارو باید بزنم

منم دیروز تمیز کاری کردم ولی امروزم ی دور بازم باید سطحی تمیز کنم

بدم میاد استرس اینو دارم همش یکی سرزده بیاد

منم خونمونم سر خیابون اصلیه یعنی کل خاندان منو شوهرم روزی صد بار از این خیابون رد میشن میگم ی وقت یکی سر زده نیاد

فقط ظرفا مونده ..همزمان با غذا درست کردن میشورم.پا شو کم کم آشغالای بزرگ رو جمع کن بعد جارو میزنی

دیروز تمیز کردم امروز ی تمیز کاری سطحی میخواد ،دیروز ساعت ۶بیدار شده بودم ۹ونیم کل کارام تموم شده بود

منم خونمونم سر خیابون اصلیه یعنی کل خاندان منو شوهرم روزی صد بار از این خیابون رد میشن میگم ی وقت یک ...

خودم هیچوقت بیخبر و سرزده جایی نمیرم

حالا خانوادهامون بیخبر میان بدم میاد یهو لباست راحتی تنته 

بچها اسباب بازی ریختن همجا یهو میان