2777
2789
عنوان

رژیم های نافرجام

1321 بازدید | 22 پست

من اراده ام را در رژیم گرفتن کلا از دست دادم. قبل از زایمانم و حتی در ماه آخر بارداری انرژی خیلی بیشتری نسبت به الان داشتم، الان کلا بی خیال رژیم شدم تازه احساس میکنم به خاطر پوشش نگرانیهام اشتهام هم زیاد شده! شما راه حلی، تجربه ای چیزی ندارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بی اراده هستم  برنج و هر چیزی که کربوهیدرات داشته باشه خیلی دوست دارم و متاسفانه زیاد میخورم و اگر اینها رو قطع کنم سریع وزن کم میکنم وقتی استرس دارم بیشتر میخورم... دو سال قبل با رژیم سوپ چربی سور در عرض 10 روز 13 کیلو کم کردم عالی بود اصلا برنج نون و میوه و شیر و هر چیزی که قند داشت و کربوهیدارت نخورم و جایگزین اونها حبوبات تخم مرغ و سالاد ماست و سبزیجات کردم.. ولی متاسفانه کم کم اراده رو از دست دادم و  دوباره افزایش  وزن گرفتم

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

منم رژیم پرچرب و بدون قند و کربوهیدرات دادم که به منظور پاکسازی کبده...تو یک ماه و نیم 8 کیلو کم کردم..

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

رژیمهای عجیب و غریب که بعضی چیزارو نباید اصلا بخورین و باعث میشه خیلی وزن کم کنید تو زمان کوتاه اصلا نگیرید 

شاید وزن کم کنید

ولی عوضش هم کلی به بدنتون آسیب میزنه هم بعد وزنتون برمیگرده و به این راحتی هام کم نمیشه دیگه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

بله.... این سوپ خیلی عالیه و مغذی هستش و اصلا احساس گرسنگی توش نیست کنارش میشه سالاد و یا تخم مرغ اب پز و  غذاهای دیگه هم خورد اگه اهل فقط سوپ خالی خوردن نیستین.. من یه وعده همین سوپ رو میخوردم و وعده دیگه مرغ ابپپز یا گوشت و هر چیزی که بود فقط چیزهایی که قند  نشاسته بود نمیخوردم میوه هم نمیخورم فقط خیارو گوجه و متنوعش میکردم... حتی خورشت هم میپختم بدون برنج میخوردم و در طول روز اگر احساس گرسنگی میکردم از همین سوپ میخورم به اندازه 3 روز درست میکردم تو یخچال میذاشتم و هر وقت میخواستم گرم میکردم... ماست خیار هم شبها میخورم و روش تخم کتان و زیره  پودر شده و رازیانه و اویشن میریختم و زنجبیل مییریختم .  از فردا بازم میخوام این رژیم رو بگیرم و برای یه هفته قصد دارم 5 کیلو کم کنم .. در ضمن اب فراوان و چای سبز و قهوه  تلخ هم میخوردم من 18 سال هست اصلا قند و شکر نمیخورم و کلا   چای رو تلخ میخورم و عادت کردم ... قرص مولتی ویتامین هم برای جلوگیری از ریزش مو خوبه به صورت مصرف روزانه هر چند ماست و حبوبات و تخم مرغ و گوشت و مرغ هم میشه مصرف کرد.... فقط مصرف کربوهیدارات نشاسته قند و شیرینی جات و حتی عسل با اینکه شیرینیش طبیعی هست نمیخورم چون به نظرم اونم قند داره ....

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
من که گیاخواری میکنم دوماهه نه کیلو کم کردم 

یه نفر تو همین سایت رژیم خام گیاه خواری داشت انگار میگفت وگانم اگه اشتباه نکنم 

بعد از یه مدت قدرت حرکتشو از دست داده بود 

درمورد این رژیم بیشتر تحقیق کن 

یه سری مکمل باید حتما مصرف کنی تا به سلامتیت ضربه نخوره

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍