من چند تا کلم ؛ گل کلم بروکلی و کرفس و فلفل دلمه ای از هر رنگی و قارچ و لوبیا سبز و پیاز و کلم پیچ و کدو و فلفل قرمز که دونه هاش رو در میاوردم و تره فرنگی جعفری خرد شده و اسفناج به مقدار زیاد میخریدم و همه رو خورد میکردم و بعد به اندازه مثلا سه روز بسته بندی میکردم و در فریزر میذاشتم و در یک روز به اندازه سه روز سوپ رو درست میکردم در یخچال میذاشتم و البته وقتی میخواستم درستش کنم گوجه تازه یا کنسرو گوجه خورد شده و فلفل و ادویه اصافه میکردم..سیر اضافه نمیکردم چون باید سه روز در یخجال میموند و ممکن بود بوش جالب نباشه وقتی میکشیدم تو ظرف پودر سیر و تخم کتان که خودم پودر میکردم روی سوپم میپاشیدم و البته من عاشق ابلیموی تازه هستم اون رو هم به عنوان چاشنی موقع خوردن میریختم ....
همه این مواد رو توی قابلمه میریختم و مقدار کمی اب بهش اضافه میکردم به اندازه ای که مواد له نشن و خاصیت خودشون رو از دست ندن و برای 15 دقیقه روی حرارت ملایم میذاشتم بپزه و زیاد ابکی نباشه.... میشه هویج هم اضافه کرد ولی چون قند داره من اضافه نمیکنم و اصلا هویج نمیخورم به علت کاروتن یا قندی که داره.. اگز فقط میخواین این سوپ رو فقط بخورین باید این سوپ رو باید 7 روز خورد و بعد چند روز استراحت داد و بعد زا 5 روز تکرار کرد ولی من چون یه وعده و بعد هم در طول روز وقتی گرسنه ممیشدم از این سوپ میخورم و وعده های دیگه هم ماست و خیار و تخم مرغ اب پز و سالاد و حتی مرغ و گوشت و تن ماهی و ماهی میخوردم 10 روز ادامه دادم و 13 کیلو به راحتی کم کردم بدون هیچ عوارضی و ناراحتی. فیبر سبزیجات و سوپ سوخت و ساز بدن رو بالا میبره و از نظر گوارش هم مشکلی ایجاد نمیکن و در واقع بدن رو پاکسازی میکنه.....