2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر سال پیش وقعی که می‌خواستن سون برای عمل بهم وصل کنن ماما بهم گفت ه تبخال نمی‌دونم یا زگیل داری از اون روز به بعد تشویش شدیدی برام ایجاد شد تا روزی که رفتم پاپ اسمیر وقتی نمونه رو به آزمایشگاه دادم زمایشگاه بهم گفت می‌خوای آزمایش hpv هم در کنارش بزنم روی همین نمونه آزمایش کنیم قبول کردم  جواب که اومد تست hpv منفی بود دکتر گفت تست اچ پی ویت منفیه حالا سوال من اینه احتمال داره اچ پی وی داشته باشم آزمایش منفی بزنه یااینکه تبخال تناسلی هم داخل پاپ اسمیر می‌زنه؟ تبخال آزمایش جدا داره؟ یا اگ داشتم توی پاپ اسمیر تبخال رو میزد؟ فقط توی پاپ اسمیرم عفونت شدید زده ممنون میشم راهنمایی کنید

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبخال که هم درد داره و هم ظاهری مشخصه. من ی جلسه رفتم لیزر پیش ی دکتر از خدا بی خبر که خیلی هم تعریف تمیزی و... رو شنیده بودم و تبخال گرفتم. دیگه تست HPV هم دادم از ترس منفی بود. پاپ تسخیر فکر کنم تبخال رو نشون نمی ده

برای محکم کاری میگن این ازمایشو بدیم منم نداشتم ولی دکتر برام ازمایش hpvنوشت و .. 

مردم و زنده شدم تا جوابش بیاد

منفی بودن خداروشکر ولی التهاب شدید دهانه رحم دارم ک با همسرم داریم قرص مصرف میکنیم و پماد ایناهم بهم داده 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

هزینه ازمایش تبخال چقدره هزینه پاپ اسمیر چقدرهلطفا اگر دقیق نمیدونی حدودی بگید

من یکشنبه  آزمایش پاپ اسمیر  دادم با سونو واژینال ۶۰۰ گرفت 

نمونه رو هم تحویل آزمایشگاه دادم اونم ۲۳۰ گرفت 

پاپ اسمیر رو دویست و خردی. تبخال با معاینه مشخص میشه تستش هم حتما هست که نمی دونم.

تست HPV قبل عید من دادم ۲ تومن بود

برای محکم کاری میگن این ازمایشو بدیم منم نداشتم ولی دکتر برام ازمایش hpvنوشت و .. مردم و زنده شدم تا ...

حالا ک منفی بوده دیگه نگران نباشید و برگه هاشم نگه دارید سالهای اینده باز باید ازمایش بدید .. 

میمونه قضیه تبخال ک نمیدونم تو ازمایش بودش یانه فکر میکنم نبودش 🤔 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حالا ک منفی بوده دیگه نگران نباشید و برگه هاشم نگه دارید سالهای اینده باز باید ازمایش بدید .. میمونه ...

تو ازمایش پاپ اسمیرم تغییرات سلولی بخاطر ویروس هرپس منفی بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زگیل رو ازم گرفت یک میلیون و هفتصد

پاپ اسمیر 250

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️